Držte krok s Kardashians končí, televize už nechce rodině platit stomilionovou výplatu

Držte krok s Kardashians končí, televize už nechce rodině platit stomilionovou výplatu | Fandíme seriálům
E!
Zobrazit dalších 7 obrázků
Milovaný i nenáviděný pořad má před sebou poslední dvě řady. Devatenácté série se fandové dočkají již za pár dní. Je tu ukázka.

Diváky milovaný i nenáviděný televizní pořad Držte krok s Kardashians (Keeping Up with the Kardashians) objednává stanice E! od roku 2007. Dočkal se osmnácti sezon a více než 250 epizod. Reality show se zaměřuje na osobní i profesionální životy rodin Kardashian a Jenner. Konkrétně na celebrity Kris Jenner, Caitlyn Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Roba Kardashiana, Kendall Jenner, Kylie Jenner a Scotta Disickona. Fanoušky aktuálně zastihla smutná zpráva - televizní pořad se dočká posledních dvou sérií a poté skončí.

17. 9. 2020 má premiéru předposlední devatenáctá série, která diváky zavede do osobního života rodiny Kardashians v karanténě. Celý pořad se následně rozloučí v roce 2021 se svou dvacátou řadou. „Jako rodina jsme udělali těžké rozhodnutí a rozhodli se dát sbohem pořadu Držte krok s Kardashians,“ prozradila Kim Kardashian West na svém Instragramu.

Celebrity přemýšlely o ukončení pořadu zhruba poslední tři roky. Jedním z důvodů je mentální zdraví rapera Kanyeho Westa, manžela Kim Kardashian West, který neustálou mediální pozornost nezvládal nejlíp. To ovšem není jediný důvod. Dalším důvodem jsou peníze. Kardashianovi chtěli pořad ukončit už před několika lety, ale stanice E! jim nabídla 100 milionů dolarů za jeho prodloužení do roku 2020. No a teď si opět vyžádali stejnou částku. Studio si ovšem takovou sumu nemůže v průběhu pandemie dovolit, a tak pořad končí.

Ještě, než bude všemu konec, čekají fanoušky dvě série. A jednotliví členové rozsáhlé rodiny vystupují ve dvojicích či samostatně v celé řadě dalších show, takže z éteru tyto "profesionální celebrity" v žádném případě zcela nezmizí. Ukázku na devatenáctou řadu si můžete pustit níže a v galerii z ní najdete screenshoty.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu