Pennyworth: Seriál o Batmanově komorníkovi se povídá na doslovný zrod populárního superhrdiny

Pennyworth: Seriál o Batmanově komorníkovi se povídá na doslovný zrod populárního superhrdiny | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 15 obrázků
Tvůrci dále prozradili, kam se budou příběhy hrdinů batmanovského seriálu dál ubírat. Těšit se můžeme například i na Lucia Foxe.

Seriál Pennyworth od stanice Epix o jedné z nejdůležitějších postav v životě Batmana, jeho komorníka Alfreda Pennywortha, se podle recenzentů povedl. Kromě skvělých recenzí si nevedl vůbec špatně ani u diváků a podle prezidenta stanice, Michaela Wrighta, šlo i o veliký hit. Tvůrci nám při příležitosti druhé části obrovské virtuální akce DC FanDome prozradili, na jakou zásadní událost se ve druhé řadě můžeme těšit.

Ta bude mít stejně jako první deset epizod a vrátí se herci Jack Bannon, Ben Aldridge, Paloma Faith, Emma Paetz, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Dorothy Atkinson a Polly Walker. No a na co se můžeme těšit? Martha Kane (Paetz) je těhotná. Ano, ve druhé sérii se doslova dočkáme zrodu Bruce Waynea aka Batmana. Dále se nám představí Lucius Fox, geniální mozek, který stojí za Batmanovými technickými vychytávkami.

Co čeká na samotného Alfreda Pennywortha? Ten se zoufale snaží dostat z Londýna a začít život, o němž víme, že vedl v Americe. V Londýně má ale rodinné vazby, takže je rozpolcený. Thomas Wayne mezitím cestuje do Ameriky, aby se zotavil poté, co byl postřelen, a začíná se drát nahoru v hierarchii CIA. Druhá série by měla dorazit ještě letos. V galerii si můžete připomenout tu první.

Zdroje: Tvline, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu