Apple nabídne svojí seriálovou platformu Apple TV+ v balíčku s dalšími službami

Apple nabídne svojí seriálovou platformu Apple TV+ v balíčku s dalšími službami | Fandíme seriálům
Apple
Zobrazit dalších 9 obrázků
Technologický gigant představil balíček Apple One, který sdruží všechny služby Applu do jednoho měsíčního předplatného.

Apple přišel s novou strategií, jak pobídnout své zákazníky k tomu, aby využívali všech jeho služeb. Streamovací služba Apple TV+ stále nemůže svou nabídkou ani zdaleka konkurovat streamovacím rivalům typu Netflix či Disney+ a tak dává smysl, že se Apple snaží přivábit nové předplatitele skrze hromadné balíčky Apple One, které nabízejí všechny služby Applu pohromadě za jedno předplatné.

The Morning Show: 2. série se přepisuje, aby reflektovala koronavirovou pandemii
 

Balíček služeb Apple One bude dostupný ve více než sto zemích po celém světě ještě během letošního podzimu, a to včetně České republiky. Nejlevnější varianta Apple One pro jednotlivce obsahuje přístup k Apple Music, Apple TV+, herní platfromě Apple Arcade a 50 GB na cloudovém uložišti iCloud a to za 14.95 dolarů měsíčně (v ČR za 285 Kč měsíčně). Vyjma individuálního plánu nabízí Apple One i rodinné předplatné pro až 6 osob, to nabízí stejné služby jako individuální plán, ale vyšší volné místo na iCloudu, rovných 200 GB. Rodinné předplatné vyjde na 19.95 dolarů měsíčně (v ČR za 389 Kč měsíčně).

Pro naprosté nadšence Applu a movitější klientelu si Apple připravil i premiérové předplatné, které vyjma vyjmenovaných služeb nabízí přístup k Apple News+, brzy spuštěnému Apple Fitness+ a 2 TB volného uložiště na iCloudu. Tohle předplatné bude dostupné pouze v USA, Kanadě, Austrálii a Velké Británii za 29.95 dolarů měsíčně.

Strategie Applu je jasná. Ti, co si momentálně předpláceli více než dvě služby měsíčně už jen při individuálním plánu ušetří, a ti, co si například platili Apple TV+ (4.99 dol. měsíčně) a Apple Music (9.99 dol. měsíčně) nyní dostanou za stejné peníze přístup k Apple Arcade a 50 GB na iCloudu. Dokonce i rodiny a studenti, kteří si předpláceli vícero služeb Applu, si trošku polepší.

Zůstává ovšem otázkou, jak se Apple zachová k těm, co si chtějí předplácet pouze jednu službu. Kdyby zdražil nebo kompletně zrušil možnost samostatného předplatného jedné ze svých služeb, tak by například zájemci pouze o Apple Music museli hrábnout hlouběji do kapsy. Ovšem takový scénář zatím Apple nepotvrdil. Více informací k tuzemské nabídce Apple One najdete na stránkách Applu.

Zdroj: Apple

Foto: Apple

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu