Apple oznamuje druhé řady svých seriálů ještě před spuštěním streamovací služby

Apple oznamuje druhé řady svých seriálů ještě před spuštěním streamovací služby | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Jaké série dostanou druhou sérii a kolik seriály od Applu vlastně stojí?

Apple sice svou streamovací službu Apple TV+ spustí až 1. 11., avšak i přesto již oznámil prodloužení svých očekávaných titulů. Druhých řad se dočkají postapokalyptické See se “slepým“ Jasonem Momoou, drama o životě básnířky Emily Dickisnon s výstižným názvem Dickinson, antologie o imigrantech v USA Little America a drama Home Before Dark dle stejnojmenné předlohy novinářky Hilde Lysiak.

Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne
 

Technologický gigant na svých seriálech vážně nešetří, neboť jen za dvě řady seriálu See, který se odehrává ve světě, kde všichni lidé oslepli, utratí 240 milionů dolarů. Tvůrčího vedení nad See se pro první řadu ujal režisér posledních tří filmů ze série Hunger Games Francis Lawrence, jenž se zhostil i režie první epizody. Nakolik a jestli vůbec se bude podílet na druhé sérii, zatím není zřejmé.

Ve výčtu seriálů výše záměrně schází nejočekávanější série od Applu. U hvězdami nabitého The Morning Show probíhala produkce prvních dvou sérií naráz. Za tohle drama utratil Apple ještě víc než za See a to kolem 300 milionů dolarů. Šílenou částku způsobuje především áčkové herecké obsazení. Jennifer Aniston a Reese Witherspoon si vyjednaly každá dva miliony dolarů za epizodu.

Kromě zmiňovaných seriálů má Apple v záloze ještě sedm titulů, u kterých zatím zůstal jen u jedné série. Mezi tyto projekty patří mysteriózní thriller Servant od M. Night Shyamalana či kriminální Truth Be ToldOctavií Spencer a Aaronem Paulem v hlavní roli. Apple do své streamovací platformy investoval nemalý kapitál, avšak oproti ostatním streamovacím službám má tu nevýhodu, že bude oplývat mnohem menší knihovnou filmů a seriálů než jeho zajetí konkurenti.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu