Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne

Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Seznamte se se seriály, které Apple nabídne spolu se spuštěním svojí chystané streamovací služby. Tu vám zároveň blíže představíme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Společnost Apple včera, tak jako každý rok, představila svoje nové produkty na další období. Další telefony či hodinky už ze všech stran probraly technologické magazíny, pojďme se ale společně podívat na novou streamovací službu Apple TV+, kterou společnost přiblížila.

Nejdůležitější informací je, že služba startuje 1. 11. a to ve stovce různých zemí, včetně Česka. Službu půjde vyzkoušet na sedm dní zdarma, následně bude stát 139 Kč měsíčně. Sloveská stránka služby tvrdí, že služba dorazí „ještě letos“. Slovenskou cenu zatím neznáme, nicméně česká je 5,4 Euro, americká 4,5 Euro, očekávejme tedy cenu někde v tomto rozpětí. Zákazníci, kteří si v dohledné době koupí nový hardware od Applu, dostanou službu na rok zdarma.

Z jednoho účtu půjde přehrávat na až šesti zařízeních naráz, takže i širší rodina hravě vystačí s jedním účtem. Apple slibuje prezentaci ve vysokém rozlišení 4K a ve vysokém dynamickém rozsahu (věrném podání barev) HDR. Zvuk bude prezentovaný v prostorovém formátu Dolby Atmos. Apple umožní svoje pořady stahovat offline a sledovat je i bez připojení k internetu.

Předpokládáme, že to bude možné pouze prostřednictvím aplikace Apple TV, ta nicméně bude dostupná pro zařízení Apple i Android, pro chytré televize, nejrůznější streamovací boxy a adaptéry. Skrz aplikaci půjde spravovat i vaše další video, například filmy zakoupené na iTunes. Na Službu Apple TV+ nicméně půjde přistupovat i z webového rozhraní, takže by měla jít zprovoznit na prakticky libovolném moderním zařízení. Apple uvádí názvy jednotlivých pořadů v Češtině, takže to vypadá, že by služba mohla mít lokální jazykovou podporu.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu