Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne

Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Seznamte se se seriály, které Apple nabídne spolu se spuštěním svojí chystané streamovací služby. Tu vám zároveň blíže představíme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ve finále je pro diváky nejdůležitější ale především to, kolik toho služba nabídne. A to by mohlo být zpočátku pro Apple TV+ kamenem úrazu. Nový obsah má přibývat každý měsíc, ale spolu s listopadovým startem má být na službě pouze devět exkluzivních seriálů/pořadů. Pokud ne kvantitou, snaží se Apple zaujmout alespoň kvalitou...přepočítanou na dolary. V létě se proslechlo, že počáteční investice do obsahu dělá 6 miliard amerických dolarů, společnost usiluje o přední tvůrce (vzpomeňte na starší prezentaci, která řadu z nich představila v nabité upoutávce) a jen třeba chystané komediální drama The Morning Show Apple stojí 150 milionů za jednu desetidílnou řadu. Tedy 15 milionů za díl, což je naprosto šílená částka, jakou seriáloví producenti byli dosud ochotní platit pouze ve zcela výjimečných případech, jakým je třeba výpravná Hra o trůny. Na konverzační seriál ze současnosti je suma opravdu štědrá.

Nabízené pořady

A co všechno v listopadu na Apple TV+ bude k vidění? Kromě zmiňované The Morning Show (trailer) to bude postapokalyptická sci-fi See, která se čerstvě představila v traileru. Dále komedie o dospívání Dickinson, která je zasazená do 19. století a nedávno jsme vám ji také společně s trailerem představili. For All Mankind je nová sci-fi série od tvůrce Battlestar Galactiky a taktéž bližší podrobnosti a trailer najdete v předchozím článku.

Pak je tu nová série Helpster od tvůrců Sezame otevři se. Především na mladší diváky bude zaměřený Snoopy in Space (Snoopy ve vesmíru). Série Ghostwriter (Tajemný pisatel) je zaměřená na mládež a vypráví o partičce dětí, která se potýká s fiktivními postavami, jež unikají z knížek jednoho zvláštního knihkupectví. Dokumentární film The Elephant Queen (Sloní královna) pojednává o životě slonů na pokraji vymření a Oprah Winfrey spolu s předními světovými spisovateli nabídne nový Book club.

Dále by ještě dva seriály měli dorazil letos v prosinci: Servant, psychologický thriller od M. Night Shyamalana, a Truth Be Told, pořad Octavie Spencer a Aarona Paula, který se zaměřil na to, jak jsou Američané posedlí žánrem true crime. Dole v galerii můžete z jednotlivých pořadů vidět propagační obrázky.

Co vy na to? Zaujala vás služba Apple TV+? Nebo je cena za malou počáteční nabídku příliš vysoká?

Zdroje: Apple, Variety, Deadline I, II,

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu