Teorie velkého třesku: Představitel Raje reaguje na kontroverzní osud své postavy

Teorie velkého třesku: Představitel Raje reaguje na kontroverzní osud své postavy | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Oblíbená postava indického astrofyzika Raje se oproti ostatním charakterům nedočkala tak šťastného konce. Co si o tom myslí Kunal Nayyar?

Když populární Teorie velkého třesku minulý rok po dlouhých dvanácti letech přišla se svou poslední epizodou, dočkala se v podstatě univerzálně kladného přijetí. Finále ikonickému sitcomu přineslo skutečně emotivní vyvrcholení, kterému se mimo jiného podařilo výborně podařilo zakončit osudy všech hlavních hrdinů, kteří se dočkali správně šťastných konců. Tedy až na jednu výjimku, kterou představuje postava Raje.

Indický astrofyzik se určitě nedočkal nějak smutného či špatného zakončení. V porovnání s ostatními charaktery, které se všechny v průběhu seriálu dočkaly svatby (v některých případech i dětí) a dalších velkých úspěchů, však jeho osud přece jen trošku bledne. Rajova situace se ve výsledku totiž během posledních sezón v podstatě vůbec nezměnila - hrdina zůstal i na konci série single a navíc i bez podstatnějších profesních úspěchů (především v porovnání se Sheldonem a Amy, kteří dostali Nobelovu cenu). 

Teorie velkého třesku: O roli usilovala hvězda Marvelu
 

Mezi některými fanoušky tento fakt nezůstal bez povšimnutí a často vysloužil si negativní reakce. Nově se k nim, a k zakončení příběhu postavy celkově, vyjádřil představitel Raje - Kunal Nayyar.

Herec poznamenal, že je docela dojemné, že jediná postava, která od začátku věřila v pravou lásku, ji nakonec ve výsledku nenašla, a že je to vlastně nádherné. Na show vždy ostatně miloval, že nenásledovala nějakou cestu jen z toho důvodu, že byla očekávána. A toto je přesně jeden z těchto případů. Ačkoliv pak seriál skončil, to samé neplatí o dobrodružstvích samotných postav, které stále pokračují. A ačkoliv neví, co Raj v tuto dobu dělá, je si jistý, že koná nějakou neplechu.

Na závěr si můžete připomenout emotivní finální scénu.

Zdroj: Metro UK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu