Teorie velkého třesku: Jim Parsons vysvětlil, proč se rozhodl opustit hitový sitcom

Teorie velkého třesku: Jim Parsons vysvětlil, proč se rozhodl opustit hitový sitcom | Fandíme seriálům
CBS Television
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pokud by Jim Parsons souhlasil s účastí v dalších řadách, seriál by pokračoval.

V květnu minulého roku tak trochu překvapivě skončil populární sitcom Teorie velkého třesku. Rozhodně nebyla důvodem sledovanost, ta byla stále vynikající bez ohledu na to, že si někteří fandové stěžovali, že se ze seriálu o partě geeků stala spíše vztahová záležitost. Dvanáctá řada byla poslední, protože se představitel Sheldona Jim Parsons rozhodl v seriálu nepokračovat a bez něj by Teorie velkého třesku bezesporu nefungovala. 

Teorie velkého třesku: Vzpomínáme na dvanáct let s partičkou geeků
 

Je samozřejmě otázkou, proč herec neměl zájem o další řady s ohledem na to, že plat byl královský (milion dolarů ze epizodu). Jim se tak rozhodl vysvětlil své rozhodnutí:

"Naše poslední smlouva byla na dva roky a nikdo z nás, když ji podepisoval, nevěděl co bude dál. Když jsem ji podepisoval, srdce mi říkalo, že je to naposledy, ale nikdy neříkejte nikdy... Byl jsem ale vyčerpán a byl jsem kvůli tomu nešťastný, ale především jeden z našich psů se v dané době blížil ke konci svého života."

Kromě toho, že se umíral Jimův mazlíček, si také uvědomil, že jeho otec zemřel ve věku pouhých 52 let a Jimovi bylo v době natáčení dvanácté řady 46 let, což také sehrálo svou roli a přestože byl herec za šanci ztvárnit Sheldona velmi vděčný a rozhodně neměl se seriálem problém z kreativního úhlu pohledu, tak když se sešel s tvůrci série Chuckem Lorrem a Stevem Molaro, tak jim sdělil:

"Pokud byste mi řekli, že mi podobně jako mému otci zbývá šest let života, pak by mě napadly jiné věci, které potřebuji zkusit a udělat."

Na jednu stranu je těžké pochopit to, že by někdo opustil tak lukrativní práci, na tu druhou je jasné, že po dvanácti letech se člověk poohlíží po dalších věcech, které život nabízí a Jim prostě dospěl k názoru, že by měl zkusit něco jiného, protože nikdy nevíte, kolik vám zbývá času.

Zdroj: Podcast Davida Tennanta (skrze Collider)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu