The Rock ukázal herce, kteří jej ztvární v seriálu o jeho životě

The Rock ukázal herce, kteří jej ztvární v seriálu o jeho životě | Fandíme seriálům
EW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Podívejte se na herce, kteří ztvární Dwayna "Rocka" Johnsona v jednotlivých etapách jeho dospívání v komedii Young Rock.

Na začátku letošního roku jsme vás informovali o novém seriálu NBC, který bude vyprávět o mládí Dwayna "Rocka" Johnsona. Kvůli koronavirové pandemii se práce na seriálu zastavila, ovšem nyní je preprodukce opět v plném proudu a my tak víme, kdo si zahraje hereckou superstar v jednotlivých etapách jeho života. Seriál Young Rock by měl být komediálně laděnou kronikou, ve které uvidíme Rocka jako dítě, teenagera a univerzitního hráče amerického fotbalu.

Young Rock: Vzniká sitcom o mládí Dwaynea Johnsona
 

Všechny Rockovy verze již mají své představitele. V galerii si můžete prohlédnout plakáty k seriálu, na kterých napravo uvidíte různě starého Rocka a nalevo herce, jenž ho ztvární. Desetiletého Rocka si zahraje Adrian Groulx (Mighty Express). Patnáctiletého teenagera ztvární Bradley Constant (Following Phil). Uli Latukefu (Vetřelec: Covenant) se představí jako dvacetiletý Rock, jenž hrál americký fotbal za univerzitu v Miami. V roli Rockových rodičů uvidíme Stacey Leiluau (Love Birds) a Josepha Lee Andersona (Harriet). Poslední oznámenou tváří je Ana Tuisila, která zatím hrála pouze v krátkometrážním snímku Liliu a v seriálu Young Rock ztvární Rockovu babičku.

První epizoda bude věnována otci Dwayna Johnsona Rocky Johnsonovi, který zemřel v lednu letošního roku. Rocky Johnson prolomil rasové bariéry ve wrestlingu v 60. až 80. letech a byl první šampion tmavé pleti v soutěži Georgia Heavyweight Championship

Výkonnými producenty jsou Nanatchka Khan a Jeff Chiang, kteří společně pracovali na seriálu Huangovi v Americe, a samotný Rock, jenž by se měl v seriálu pravidelně objevovat. Jen zatím není potvrzené, v jaké formě ho v seriálu uvidíme. Je možné, že bude mít pouze roli vypravěče. Young Rock zatím nemá stanovené předběžné datum premiéry, avšak předpokládáme, že seriál uvidíme v první polovině příštího roku.

Zdroj: Slashfilm

Foto: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu