The Mandalorian: Dokument ukazuje fascinující proces tvorby vesmírné lodi hlavního hrdiny

The Mandalorian: Dokument ukazuje fascinující proces tvorby vesmírné lodi hlavního hrdiny | Fandíme seriálům
ILM
Zobrazit dalších 13 obrázků
Kromě toho se Star Wars seriál vytasil i s novým plakátem a krátkým teaserem.

Jednou z těch nejzajímavějších věcí na loňském Mandalorianovi je bezpochyby jeho natáčecí proces. Jak již na jaře potvrdila dokumentární série Disney Gallery: The Mandalorian, produkce prvního hraného seriálu ze světa Star Wars se může chlubit řadou fascinujících prvků. Zejména průlomovými technologiemi, které tvůrci při natáčení používali a za které byla sérii mimochodem před nedávnem udělena prestižní cena Emmy

Přestože digitální triky tvořily velkou část vizuálu, zkušení trikaři ze společnosti Industrial Light & Magic nezapomněli ani na kouzlo tradičních praktických efektů. Asi nejimpozantnější využití nalezneme na vesmírné lodi The Razor Crest, kterou v seriálu používá ústřední hrdina Din Dijarin. Pro natáčení nebyla k životu přivedena pomocí počítače nýbrž za použití modelu, stejně jako tomu bylo v případě původních X-Wingů nebo Millenium Falcona.

The Mandalorian 2: Jaká překvapení lze odhalit v dlouho očekávaném traileru
 

Celý proces, který byl do tvorby modelu vložen, nově mapuje krátkometrážní dokument Inside ILM: Creating the Razor Crest, který ukazuje, že i tvorba miniaturní podobizny představuje skutečně náročný a precizní úkol.

Na světlo světa se mezitím dostal nový propagační materiál k blížící se druhé řadě. Jednak nedávno vyšel nový spot, který téměř kompletně recykluje scény z prvního traileru, avšak některé záběry lehce rozšiřuje. Pokud tedy dychtíte po každé nové sekundě materiálu, je ukázka určena právě pro vás. V galerii pak naleznete zbrusu nový plakát, na kterém nechybí ani divácky oblíbený Baby Yoda. Následují obrázky z tvorby lodi Razor Crest.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu