Přátelé: Rachel málem hrála představitelka jiné postavy ze seriálu

Přátelé: Rachel málem hrála představitelka jiné postavy ze seriálu | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 9 obrázků
Koho jsme mohli vidět v roli Rachel z oblíbeného sitcomu Přátelé?

Herečka Jane Sibbett, která v sitcomu Přátelé ztvárnila Rossovu bývalou manželku Carol, byla v jednu chvíli zvažována do role Rachel Green. Carol byla jednou z nejvýraznějších vedlejších postav a v seriálu se Rossova bývalá partnerka průběžně objevovala od první do sedmé série. Celkem se zastavila v patnácti dílech. Sibbett převzala roli Carol od Anity Barone, jež si matku Rossova syna Bena zahrála pouze ve dvou úvodních dílech.

Anita Barone se nejprve hlásila o jednu z ústředních ženských rolí Přátel, ale byla ji nabídnuta pouze role Carol. Herečka chtěla hrát důležitější role, a tak se seriálem skončila po prvních dvou epizodách. Bohužel pro Barone, její herecká kariéra se až na pár výjimek točí pouze kolem vedlejších seriálových a filmových rolí, takže se vlastně dobrovolně vzdala nejvýraznější postavy svojí profesionální dráhy.

Přátelé: Herci i léta po skončení seriálu dostávají ročně miliony
 

Ale zpátky k Jane Sibbett. Že prapůvodně dostala nabídku hrát roli Rachel Green, uvedla herečka v nedávném interview pro News.com.au: „Chtěli, abych se stala jednou ze šesti hlavních postav.“ Sibbet situaci objasnila tím, že producenti seriálu nevěděli, že byla v té době těhotná. Až poté, co si producneti uvědomili nastalou situaci, herečce vysvětlili, že by to v seriálu nefungovalo. Dále se Jane nechala slyšet, že nelituje toho, jak její účinkování v Přátelích dopadlo a vzdala poklonu Jennifer Aniston: „Neexistuje způsob, jak by se někdo mohl jen přiblížit tomu, co Jennifer Aniston udělala s Rachel. Byla dokonalá.

Zdroj: News.au

Foto: Warner Television

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu