The Big Sky: Trailer na thriller od tvůrce Sedmilhářek láme rekordy ve sledovanosti

The Big Sky: Trailer na thriller od tvůrce Sedmilhářek láme rekordy ve sledovanosti | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podívejte se na trailer k mysteriózní krimi novince od autora Sedmilhářek Davida E. Kelleyho.

Už po třech dnech, co stanice ABC zveřejnila plnohodnotný trailer k thrilleru The Big Sky, vidělo upoutávku přes 25 milionů uživatelů napříč sociálními sítěmi. Pro ABC je to jasné znamení, že diváci mají enormní zájem o nové seriály, a to obzvlášť v aktuální pandemií zasažené době, kdy seriály mají pozastavené produkce a investování do nových titulů je z valné většiny zámořskými stanicemi odloženo na lepší časy.

Sedmilhářky: Nicole Kidman spekuluje o třetí řadě
 

Thriller od tvůrce Sedmilhářek Davida E. Kelleyho je prvním seriálem zámořských stanic, jenž letos zveřejnil trailer a vnikl v produkčním cyklu 2019 až 2020. Například na letošní seriály Filthy Rich a neXt vydala stanice FOX trailery již v květnu loňského roku. Upoutávka na The Big Sky značně překonává ve sledovanosti trailery na seriály stanice ABC z roku 2019. V porovnání s 25 miliony zhlédnutí The Big Sky vidělo trailery na Stumptown, Emergence a Mixed-ish v rozmezí 14 a 16 milionů diváků.

The Big Sky je založeno na knižní sérii C.J. Boxe. Příběh se točí kolem zmizení dvou mladých dívek v Montaně. Případ začne vyšetřovat dvojice soukromých detektivů Cody Hoyt (Ryan Phillippe) a Cassie Dewell (Kylie Bunbury), ke kterým se přidá ještě Hoytova odcizená manželka (Katheryn Winnick). Brzy však zjišťují, že v okolí zmizelo mladých žen daleko více. Začíná tak pro ně závod s časem, kdy společně musejí zjistit, co se děje dřív, než dojde k dalšímu zmizení. Série bude mít osm epizod, první díl si odbyde premiéru 17. 11.

Zdroj: Deadline

Foto: ABC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu