Které vaše oblíbené seriály zastavil COVID a které naopak potížím unikly

Které vaše oblíbené seriály zastavil COVID a které naopak potížím unikly | Fandíme seriálům
The CW, CBS All Access, FX, Netflix
Zobrazit dalších 16 obrázků
Jak to aktuálně vypadá s hollywoodskou seriálovou tvorbou s ohledem na pandemickou situaci?

Mnoho amerických seriálů obnovilo během konce léta a začátku podzimu natáčení, ovšem několik sérií muselo po obnovení produkce opět natáčení přerušit. Nedávno dostaly krátkodobou stopku seriály Riverdale, Batwoman, Nancy Drew, a Čarodějky (Charmed). Tyto seriály od stanice The CW se natáčely v ateliérech ve Vancouveru a byly dočasně přerušeny kvůli zpoždění výsledků testů na Covid-19. Tamní Laboratoře nestíhaly a přednosně vyhodncecovaly testy v souvislosti se školami, úřady a nemocnicemi.

Velký přehled podzimních a zimních seriálových premiér
 

Zpozdí se tak dokončení natáčení také u některých komiksových sérií stanice The CW, konkrétně The Flash, DC’s Legends of Tomorrow a Supergirl. Dále se zpozdí oceňovaný seriál Atlanta, jehož třetí sezóna si měla odbýt premiéru v lednu příštího roku, avšak byla odložena s tím, že se premiéra uskuteční později během roku 2021 a natáčení začne během prvního čtvrtletí 2021. O předběžném datu premiéry čtvrté sezóny zatím stanice FX nevydala žádné oznámení.

Nečekaný osud potkal sérii The Kominsky Method. Seriál před natáčením třetí série opustil jeden z ústředních herců. Hereckého veterána Alana Arkina již ve třetí a finální čtvrté sérii neuvidíme. Okolnosti jeho odchodu nejsou jasné. Bylo by vcelku zvláštní, kdyby se Netflix rozhodl jen tak vyhodit jednoho ze dvou protagonistů seriálu. Je tedy možné, že se 86letá herecká legenda rozhodla odejít sama z důvodu vysokého věku a obavy z pandemie (či nepříjemných bezpečnostních opatření). Přenechá tak seriál na bedrech mladšího 76letého Michaela Douglase. Jakých úprav se seriál dočká a zda postavu Arkina produkce nahradí jinou nebo ji přeobsadí, není jasné. Obdobná situace potkala také seriál připravovaný na motivy videohry Halo - Produkce se kvůli pandemii nezúčastní režisérka M.J. Bassett.

Netflix
The Kominsky Method

Nyní se přesuneme k těm pozitivnějším zprávám. Spousta seriálů obnovila během posledních dvou měsíců natáčení. Aktuálně probíhá natáčení desáté sezóny American Horror Story, třetí série Ztraceni ve vesmíru (Lost in Space), čtvrté řady Star Treku: Discovery, páté sezóny Lucifera, třetí řady Manifestu, druhá série See, druhé sezóny The Morning Show, třetí série Sexuální výchovy (Sex Education), dvacáté druhé sezóny kriminálky Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (Law & Order: SVU), šesté série Chicago Med, deváté řady Chicago Fire, osmé série Policie Chicago nebo třetí řady antologické série Génius s podnázvem Aretha.

Během podzimu HBO obnoví natáčení třetí sezóny veleúspěšného dramatu Boj o moc (Succession). Na začátku příštího roku obnoví produkci druhá série Euforie, čtvrtá sezóna Marvelous Mrs. Maisel a postapokalyptická novinka Y: The Last Man.

Zdroj: Screenrant I, II, III, IV, V, VI, Deadline I, II, III, TV Line, Bloody Disgusting, Coming Soon I, II, III, IV, THR, Variety

Foto: Netflix, CBS All Access, FX,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SeeJay | 09.11.2020 17:25
No stoprocentně Zaklínač. Ten dokonce zastavili už podruhé a další Stranger Tings, na tyhle dva seriály se těším nejvíc.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu