The Hardy Boys: Klučičí detektivové dorazí na televizní obrazovky

The Hardy Boys: Klučičí detektivové dorazí na televizní obrazovky | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vyšetřování, spiknutí a všechny další ingredience, které fungují v detektivních seriálech, dostaneme i v nové verzi populární klasiky.

Knižní série The Hardy Boys není v České republice příliš známá, přičemž její kořeny sahají do Spojených států amerických dvacátých let minulého století. V centru dění se ocitají bratři Joe a Frank, kteří coby amatérští detektivové řeší všemožné záhady. Série začala vycházet v roce 1927, když charaktery samotné stvořil spisovatel a nakladatel Edward Stratemeyer. Jednotlivé knihy pak psali různí anonymní autoři pod společným pseudonymem Franklin W. Dixon. V roce 1959 došlo k rozsáhlé revizi textů, když bylo třeba pořešit zejména řadu rasový stereotypů. Vždy se jednalo o vcelku jednoduché a čtivé knížky, jelikož tvůrci chtěli dostupností a nenáročností konkurovat televiznímu vysílání. Série se v různých podobách neustále vrací, tudíž je patrné, že své fanoušky stále má (Hardy Boys Casefiles, Undercover Brothers, The Hardy Boys Adventures).

Nepopiratelný potenciál látky se pokusí zpeněžit služba Hulu, když 4. prosince 2020 nabídne televizním divákům stejnojmenný třináctidílný seriál. Mělo by se jednat o temnou adaptaci knižní série, která se neobešla bez vražd, drog a špionáže. Tak uvidíme, jaká témata a motivy nám naservíruje seriál. Dvojici nebojácných bratrů si střihnou Rohan Campbell a Alexander Elliot, jejich otce pak James Tupper. Za seriálem stojí televizní tvůrce a výkonný producent Jason Stone (Riverdale). Prozatím nemáme zprávy o tom, zda sérii nabídne nějaká česká streamovací služba.

Zdroje: Wiki

Foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu