Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco přidávali tvůrci milostné scény, aby si z ní udělali legraci

Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco přidávali tvůrci milostné scény, aby si z ní udělali legraci | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 11 obrázků
Rozchod dvou hlavních herců populárního sitcomu sice nezpůsobil na place velké komplikace, přesto se však v show nejspíše odrazil.

Miliony diváků po celém světě si Teorii velkého třesku oblíbily z mnoha důvodů - ať už se jedná o samotný příběh, sympatické postavy, herecký ansámbl nebo komediální stránku. Především v pozdějších řadách však přece jenom páteř ikonického sitcomu tvořily romance a zejména ta mezi Penny a Leonardem, která již od prvního dílu představovala nosnou dějovou linku, která ani po dvanácti řadách veskrze neomrzela.

Kaley Cuoco si myslí, že už nikdy nevydělá tolik jako za Teorii velkého třesku
 

Pomáhá tomu především důvěryhodnost a přirozenost vztahu a nemalá chemie mezi Kaley Cuoco a Johnnym Galeckim, která rozhodně není náhodná. Oba herci spolu totiž v prvních sériích chodili i ve skutečném životě, situace se však přirozeně zkomplikovala po jejich rozchodu. Nějaké velké potíže na natáčení sice nenastaly, přesto se ale tyto události v seriálu nejspíše odrazily. Nebo je o tom přesvědčená alespoň Cuoco.

Dopady rozchodu se však na place podle všeho naštěstí projevily pouze ve formě vtípků a naschválů ze strany tvůrců. Herečka konkrétně nedávno prohlásila, že se po rozpadu vztahu spoluautor seriálu Chuck Lorre najednou rozhodl do děje přidat mnohem více milostných scén. S Galeckim následně prý došli k názoru, že se ze strany Lorrea jednalo o úmyslný krok, aby si s herci trošku pohrál. Náhlý nárůst intimních scén totiž podle Cuoco přišel najednou a bez jakéhokoliv odůvodnění.

Zdroj: Armchair Expert

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu