Teorie velkého třesku: Představitelka Penny zopakovala slavnou klepací scénu

Teorie velkého třesku: Představitelka Penny zopakovala slavnou klepací scénu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kaley Cuoco se vrátila ke své nejslavnější roli a pobláznila Tik Tok.

Více než rok po skončení populárního sitcomu Teorie velkého třesku se herečka Kaley Cuoco vrátila v kratičké scénce ke své nejslavnější roli. Představitelka Penny si zopakovala ikonickou klepací scénku mezi ní a Sheldonem. Jedním ze znaků Sheldona bylo to, že při každém klepání na dveře měl nutkání zaklepat třikrát.

Teorie velkého třesku: Pusťte si ultimátní sestřih Sheldonova klepání
 

Ve 23. díle druhé série s názvem Expedice na monopól si z něj Penny vystřelila tím, že na každé jeho zaklepání zareagovala klepáním zevnitř jejího bytu. Scénku herečka sehrála s modelem a hercem Piersonem Fodéem (Kill Game) na sociální síti Tik Tok. Fodé ztvárnil ve scénce Sheldona, přičemž byla ponechána zvuková stopa ze seriálu. Pro Kaley Cuoco je to úplně první interakce na Tik Toku.

Gag s trojitým klepáním se ze seriálu v posledních řadách postupně vytrácel. Sheldon začal třikrát klepat na dveře po příhodě z jeho dětství, když načapal svého otce s milenkou. Bude zajímavé sledovat, zdali se tento incident někdy objeví v seriálu Malý Sheldon.

Kaley Cuoco se brzy vrátí na televizní obrazovky v seriálu Letuška (The Flight Attendant), který si bude pohrávat se žánry mysteriózní, thriller i černá komedie. Seriál si odbyde premiéru 26. 11. na HBO Max, u nás bude seriál dostupný na HBO GO. Stručná synopse Letušky zní: Příběh o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowdenová (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli – aniž by tušila, co se stalo. Více o seriálu se dočtete z našich předchozích článků.

@piersonfode

Penny actually opened the door ##bigbangtheory ##penny ##sheldon @kaleycoocoo - go follow her it’s her first tiktok

♬ original sound - warnerbrostv

Zdroj: Screenrant

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

ivanajanu | 26.07.2021 02:54
nahodou penny je kocka a je fakt sexy vzdycky kdyz sleduju teorii v televizi a je tam penny okamzite vytahuju ptaka a zacnu si ho honit tak dlouho dokud se nad penny nevystrikam herecka co hraje penny je nadherna kocicka strikam nad ni skoro porad kazdy den miluju ji
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu