Bleskovky: Sada očekávaných seriálů se chlubí hvězdným obsazením

Bleskovky: Sada očekávaných seriálů se chlubí hvězdným obsazením | Fandíme seriálům
Orion Pictures
Zobrazit dalších 12 obrázků
Soubor novinek o hvězdně obsazeném seriálu v režii Bena Stillera, komedii Willa Ferrella či pokračování Mlčení jehňátek.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Cult Following

Chystaná série Cult Following bude založena na pamětech bývalé členky sekty Boží děti Bexy Cameron. V hlavních rolích se představí Dakota Johnson a Riley Keough, které budou i výkonnými producentkami projektu. Příběh sleduje Bexy (Dakota Johnson), která popisuje, jak byla v dětství vychovávaná v sektě Boží děti. V šestnácti letech se emancipovala a vybudovala si život daleko od kultu.

12 seriálových novinek měsíce prosince, které vám ukrátí adventní večery
 

V dospělosti se Bexy vydá na road trip se svou kamarádkou (Riley Keough), aby prozkoumala a zdokumentovala současné kulty existující v dnešní Americe. Syrový a občas neuvěřitelně zábavný zážitek na cestách probíhá souběžně s tím, jak Bexy zkoumá a zpracovává své trauma z dětství. Jejich společná cesta je plná zhroucených duší, drogově závislých, mnichů, náboženských fanatiků, předpovědí o konci světa, bývalých zaměstnanců společnosti Apple a finální Bexyny konfrontace s jejími rodiči i ní samotnou. Memoáry Cult Following budou vydány 8. 1. Zatím nebylo ohlášeno, která stanice nebo streamovací služba se série s hvězdným obsazením zhostí.

Manilla Press
Cult Following

Severance

O thrilleru Severance pod režijním vedením Bena Stillera jsme vás informovali před rokem. Stillerův projekt pro Apple TV+ zlákal nespočet známých osobností. Nejnovějším přírůstkem v obsazení je herecký matador Christopher Walken (Lovec jelenů). V hlavní roli uvidíme Adama Scotta (Sedmilhářky), obsazení dále doplňují Patricia Arquette (Chlapectví), Tramell Tillman (Godfather of Harlem), Jen Tullock (6 Balloons), Zach Cherry (You), Britt Lower (Mr. Roosevelt) a John Turturro. Ben Stiller zrežíruje všech deset epizod. Více o seriálu se dozvíte zde.

Showtime
Útěk z vězení v Dannemoře

The Shrink Next Door

Seriál The Shrink Next Door je dalším projektem z dílny streamovací platformy Apple TV+. V limitované sérii se v hlavních rolích představí Will Ferrell, Paul Rudd a nově oznámená Kathryn Hahn. Série je inspirovaná skutečnými událostmi a pojednává o bizarním vztahu mezi psychiatrem a jeho dlouholetým pacientem. O režii se postará Michael Showalter (Pěkně blbě) dle scénáře Georgii Pritchett (Viceprezident(ka)). Více o sérii se dočtete v našem předchozím článku.   

Paramount
Zprávař 2 - Legenda pokračuje

Brideshead Revisited

BBC chystá remake série Návrat na Brideshead (Brideshead Revisited). Nové adaptace klasického románu od Evelyn Waugh se ujme italský režisér Luca Guadagnino, jenž stojí za oceňovaným dramatem Dej mi své jméno a poslední verzí Suspirie. Kromě prestižního režiséra stojí za pozornost i herecký ansámbl. V titulní roli Charlese Rydera uvidíme Andrew Garfielda. Dále si v minisérii zahrají Cate Blanchett, Rooney Mara, Ralph Fiennes a Joe Alwyn (Harriet). Produkce by měla začít na jaře příštího roku. Guadagnino se vyjma režie zhostí i adaptovaného scénáře.  

ITV Studios
Návrat na Brideshead

Clarice

Již v březnu jsme vás informovali o chystaném seriálu Clarice zasazeném po událostech thrilleru Mlčení jehňátek. Příběh se zaměří na Clarice (Rebecca Breeds) v době rok po událostech v Mlčení jehňátek. Diváci budou svědky jejího honu na nebezpečné zločince v podobě vrahů a sexuálních predátorů, ale svou roli sehrají i politické hrátky ve Washingtonu. Seriál se ještě nenatáčí, ale alespoň známe nové přírůstky v obsazení. Herečka Marnee Carpenter (Myšlenky zločince) si zahraje postavu Catherine Martin, kterou ve snímku ztvárnila Brooke Smith. Dalšími novými přírůstky jsou Jayne Atkinson (Domek z karet), Shawn Doyle (The Expanse) a Tim Guinee (Ve jménu vlasti), kteří doplní dříve ohlášené herce Kal Penna (Dr. House), Nicka Sandowa (Orange is the New Black) a Michaela Cudlitze (Živí mrtví).

V nedávném interview producentka Jenny Lumet prozradila, že se seriál odehrává rok po skončení Mlčení jehňátek v době, kdy je FBI pod velkým tlakem a nějakou dobu se jí vůbec nedařilo. Jsme v době, kdy ženy na pracovišti nebyly patřičně respektovány, a tak má Clarice práci o to těžší. Vzhled seriálu se chce inspirovat Jehňátky, nicméně kvůli složité právní situaci tvůrci nebudou vůbec moci zmínit Hanibala. Také nemáme čekat, že by Clarice v první sérii seriálu stíhala nějakého klasického sériového zabijáka. Výraznou postavou seriálu bude Catherine Martin, kterou ve filmu unesl Buffalo byl. Seriál slibuje ukázat, jak se obě ženy různým způsobem vyrovnávají s traumatem.

Více o projektu stanice CBS najdete zde.

Orion Pictures
Mlčení jehňátek

The Equalizer

O seriálové verzi akční série The Equalizer se mluví od listopadu loňského roku. Již nějakou dobu víme, že v televizním rebootu stanice CBS vystřídá Denzela Washingtona herečka Queen Latifah (Girls Trip) Před pár dny server Deadline informoval, že parťáka Latifah ztvární Adam Goldberg (Zodiac). Obsazení dále tvoří Chris Noth (Sex ve městě), Lorraine Toussaint (Noční můry z temnot), Tory Kittles (Harriet), Liza Lapira (Neuvěřitelná) a Laya DeLeon Hayes (Code Black). Aktuálně probíhá natáčení, datum premiéry zatím stanoveno nebylo. Podrobnosti o seriálu najdete zde.

Zdroj: EW, Deadline I, II, III, IV, V, Daily Mail

Foto: Orion Pictures

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Mlčení jehňátek

30.01.1991 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu