Vikingové: Závěrečné epizody dorazí všechny ještě letos, pusťte si trailer

Vikingové: Závěrečné epizody dorazí všechny ještě letos, pusťte si trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 51 obrázků
Amazon Prime přináší před novoroční dárek pro všechny fanoušky Vikingů.

Od konce první poloviny finální šesté série nebylo jasné, zda Vikingové stihnou premiéru letos nebo až v příštím roce. Nyní je všem dohadům konec a Amazon Prime vydal epický a informacemi nabitý trailer, který odhalil překvapivé datum premiéry. Finálních deset epizod Vikingů dorazí namísto na History Channel na Amazon Prime a to již 30. 12. Všech deset epizod bude dostupných najednou.

Vikingové: Prodloužená scéna z poslední řady
 

Nejspíše vás překvapuje, jak je možné, že namísto domovské stanice History dorazí Vikingové exkluzivně na Amazon. Streamovací služba uzavřela lukrativní dohodu s History, aby měla možnost vysílat finální epizody Vikingů jako první. Všech deset dílů bude dostupných od konce prosince na Amazon Prime v USA, Velké Británii, Německu, Rakousku a Irsku. Na History Channel dorazí finálních deset epizod až po 30. 3., kdy vyprší práva Amazonu. Tento krok přichází také v době, kdy Netflix natáčí v Irsku svůj spin-off Vikingů s názvem Valhalla, o kterém jsme vás dříve informovali. V Česku Vikingy nabízí Netflix, takže oficiálním způsobem bude seriál pro české fanoušky dostupní dříve či později právě tam.

Nově zveřejněný trailer se stopáží přesahující dvě minuty odhaluje následky bitvy z finále první poloviny šesté řady a rovněž několik velkolepých výjevů včetně mýtického monstra. Upřímně, upoutávka toho možná vyzrazuje až příliš a pokud nechcete o pár překvapení přijít, tak upoutávku vynechte a vyčkejte pár nacházejících týdnů na premiéru.

V galerii si můžete prohlédnout nepočet screenů z traileru ve vysokém rozlišení, u kterých platí stejná obezřetnost jako v případě sledování upoutávky. 

Zdroj: Deadline

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu