Tvůrce Černého zrcadla chystá s Netflixem falešný dokument o roce 2020

Tvůrce Černého zrcadla chystá s Netflixem falešný dokument o roce 2020 | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Smrt roku 2020 - V hlavní roli nového "mockumentu" o hrůzách letošního roku se ukáže Hugh Grant.

Netflix má ve svém repertoáru obrovské množství skutečně výborných seriálů, málokterý z nich však dosahuje takových kvalit jako původně britská antologická série Černé zrcadlo (Black Mirror). Oceňovaný projekt, ve kterém každá epizoda vypráví zcela jiný příběh, od své premiéry v roce 2011 dostal pěti sezón, navzdory tužbám fanoušků jsme se však letos další nedočkali. Podle hlavních tvůrců Charlieho Brookera a Annabel Jones za to může fakt, že je letošní rok zejména kvůli pandemii koronaviru už tak dost temný a lidé se nepotřebují dívat na ponuré příběhy o rozkládající se společnosti. 

Rovnodennost: Netflix nabídne mrazivý thriller s alternativními realitami
 

To však neznamená, že tvůrčí tým nemá napilno. Nově jsme se dozvěděli, že Brooker ve spolupráci s Netflixem chystá zbrusu nový původní projekt pojmenovaný Death to 2020 (Smrt roku 2020). Mělo by se jednat o mockument (tedy smyšlený příběh natáčený dokumentárním stylem), který bude pojednávat o roce 2020. A ten přece jen stejně jako Černé zrcadlo jako jakási dystopická realita v mnoha směrech působí. Death to 2020 si k letošnímu roku však samo ještě něco málo přidá a celou látku obleče do komediálního kabátku.

Už nyní je známo jméno hlavní hvězdy. Tou by se měl podle všeho stát Hugh Grant - populární britský herec známý například díky Lásce nebeské, kterého můžeme aktuálně sledovat v minisérii Mělas to vědět. Grant dle svých slov hraje „odpudivého historika, který nosí paruku". I vedlejší obsazení je nabité hvězdami - ukáží se například Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Leslie Jones nebo Joe Keery.

Níže se můžete podívat na kratičký teaser.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu