Star Wars: Seriál s Cassianem Andorem spustil natáčení, brzy se přidá i Obi-Wan Kenobi

Star Wars: Seriál s Cassianem Andorem spustil natáčení, brzy se přidá i Obi-Wan Kenobi | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seriálový svět Star Wars se začne výrazně rozrůstat již brzy.

Zraky většiny fanoušků Star Wars jsou v tuto chvíli upřeny na jediné, a to sice na aktuálně vysílanou druhou řadu Mandaloriana. Oceňované osudy námezdního lovce Din Djarina a roztomilého Baby Yody však zdaleka nejsou jediným seriálem ze světa Hvězdných válek, který se hlásí o pozornost. Lucasfilm si totiž televizní obrazovky a streamovací službu Disney+ očividně velice oblíbil a v tuto chvíli chystá skutečně výraznou ofenzivu nových seriálů, z nichž jsou k nám některé také docela blízko.

The Mandalorian: Jakým způsobem vznikala hraná podoba Ahsoky Tano
 

Kromě třetí řady Mandaloriana, které bychom se nejspíše měli dočkat již v příštím roce, jsou vydání aktuálně nejblíže další dvě série. Tou první je dosud nepojmenovaný projekt pojednávající o postavě Cassiana Andora, který se poprvé představil před 4 lety ve snímku Rogue One. Už na konci listopadu se zdálo, že by seriál měl již brzy začít s natáčením, a to se nyní i potvrdilo. V nedávném rozhovoru v talk show Jimmy Kimmel Live to potvrdil herec Diego Luna s tím, že aktuálně natáčí v Londýně “krátký film se svými přáteli”, moderátor Kimmel však rázem doplnil, že natáčí pro Disney+ a Lucasfilm. Je tedy poměrně jasné, že Luna pracuje právě na novém příběhu ze světa Star Wars.

Rovněž nově vyšlo najevo, kdy by měla být zahájena produkce očekávané minisérie s oblíbeným Obi-Wanem Kenobim. Už v září se objevily informace o tom, že by se měly kamery spustit na jaře příštího roku, nyní se však ukázalo, že by měl štáb začít pracovat ještě dříve - přesněji by první klapka měla padnout už 4. 1., premiéra tudíž pravděpodobně připadne na rok 2022 (jak ostatně naznačovaly již starší zvěsti). Novinku prozradila produkční zpráva, která rovněž zmiňuje jméno minisérie - Star Wars: Kenobi. Rovněž obsahuje zmíňku o osiřelém nemluvněti na Tatooine, na jehož bedrech leží osud celé galaxie. Samozřejmě to znamená, že se v show objeví i malý Luke Skywalker.

Níže si můžete pustit celé interview s Diegem Lunou.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Production List, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu