Servant: Trailer pro 2. řadu hororového hitu M. Night Shyamalana

Servant: Trailer pro 2. řadu hororového hitu M. Night Shyamalana | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová série očividně přinese skutečně mrazivý nadpřirozený zážitek.

M. Night Shyamalan si prožil velice zajímavou a nestálou kariéru, za kterou dokázal představit skutečně příšerné filmy typu Posledního vládce větru nebo Po zániku Země. Rovněž se mu však podařilo přijít i s výbornými projekty jako jsou Šestý smysl, Vyvolený nebo Rozpolcený. Minulý rok se indický režisér s plnou vervou vrhl na televizní obrazovky se seriálem Servant, který se poměrně rychle stal jedním z nejlépe hodnocených počinů na streamovací platformě Apple TV+.

Servant: Upoutávka přináší první záběry z 2. řady hororového hitu od Applu
 

Servant po vzoru většiny Shyamalanových projektů divákům naservíroval mysteriózní hororovou podívanou. Příběh se zaměřuje na manželský pár Seana (Toby Kebbell) a Dorothy (Lauren Ambrose), který přijde o pouze několik týdnů staré dítě. Aby se s touto tragédií vyrovnali, pořídí si až nepřirozeně realistickou panenku, ke které velice rychle začnou chovat skutečné city a dokonce jí pořídí chůvu (Nell Tiger Free).

První řada se těšila příznivým recenzím a obecně slavila úspěch i mezi diváky, nemuselo se tedy příliš dlouho čekat na oznámení druhé série. Od ní se po otevřeném zakončení první sezóny čeká nasazení nadpřirozeného ducha a ještě mrazivější atmosféry. A to potvrzuje i nový plnohodnotný trailer, který přináší skutečně nepříjemnou dvouminutovou podívanou. Snad se to samé povede i samotné druhé řadě, která se na Apple TV+ ukáže 15. 1. 2021.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu