Reservation Dogs: Taika Waititi navazuje na Tarantinovy Gaunery

Reservation Dogs: Taika Waititi navazuje na Tarantinovy Gaunery | Fandíme seriálům
FX/Hulu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Tarantinovi Reservoir Dogs se stali inspirací pro nový komediální seriál z dílny režiséra Thora Ragnarok či Králíčka Jojo.

Taika Waititi se během posledních pár let zvládl vypracovat mezi nejžádanější režiséry současnosti. Rozhodně se tomu nedá divit, už jen z prostého důvodu, že na plátna dokázal přinést blockbuster největšího kalibru v podobě výborné marvelovky Thor: Ragnarok ale i báječnou oscarovku Králíček Jojo. Novozélandský filmař se obecně nebojí mít plné ruce práce hned s několika projekty najednou a nevyhýbá se ani televizní tvorbě. Dokázal to například při režírování jedné z nejlépe hodnocených epizod vesmírného Mandaloriana nebo několika dílů chválené komedie Co děláme v temnotách

Our Flag Means Death: Taika Waititi připravuje pirátský seriál
 

Aktuálně si Waititi vybral svůj nejnovější televizní projekt, který ponese název Reservation Dogs. V něm ve spolupráci se Sterlinem Harjo rozhodl připravit komediálně střižený projekt o dospívání. Příběh se konkrétně zaměří na partičku teenagerů z americké Oklahomy s kořeny sahajícími k domorodým Američanům, kteří svůj čas tráví kriminální aktivitou. V hlavních rolích se objeví D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out), Devery Jacobs (Američtí bohové) nebo Paulina Alexis (Beans).

Jak napovídá samotný název i první vydaná fotka, seriál bude částečně parodovat nebo alespoň brát lehkou inspiraci z kultovních Tarantinových Gaunerů (v originále Reservoir Dogs). Waititi se s novým seriálem pak opět vrhá do svých dobře známých vod - v podobném žánru už připravil například zmíněného Králíčka Jojo nebo pár let starý Hon na pačlověky. Projekt je tedy určitě v dobrých rukou. Stanice FX si aktuálně objednala celou osmidílnou řadu, které bychom se měli dočkat někdy v příštím roce.

V galerii si můžete přiblížit některé Waititiho dosavadní projekty.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu