Cobra Kai: Netflix věnoval fanouškům povánoční dárek a uspíšil premiéru 3. řady

Cobra Kai: Netflix věnoval fanouškům povánoční dárek a uspíšil premiéru 3. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 35 obrázků
Seriálový následovatel Karate Kida se brzy vytasí s novou řadou, tentokrát pod záštitou Netflixu namísto původního streamu od YouTube.

Fanoušci bojového seriálu Cobra Kai, jenž volně navazuje na původní filmovou sérii Karate Kid, to nemají jednoduché. Série se představila v roce 2018 na streamovací platformě YouTube Premium. O rok později přispěchal YouTube s druhou řadou, ovšem buducnost seriálu byla nejasná. YouTube ukončil své působení na poli vlastní dramatické seriálové tvorby a Cobra Kai se tak ocitl bez domova. Nakonec se fanoušci dočkali nového zázemí. Celosvětově nejpopulárnější streamovací služba ohlásila odkup seriálu na začátku letošního roku, a i přes problematickou produkci spojenou s koronavirovou pandemií se diváci konečně dočkají dlouho vyhlížené třetí řady.

Ark: Vin Diesel se zapojil do příprav další videohry a navazujícího seriálu
 

Původně se měla třetí sezóna představit 8. 1., avšak Netflix se rozhodl potěšit všechny fanoušky malým povánočním dárkem a zveřejní třetí řadu již 1. 1. Vyjma dřívější premiéry Netflix připravil i after show (nazvanou jednoduše The Netflix After Party), kde se sejde herecký ansámbl Cobra Kai spolu s moderátory Davidem Spadem (Machři), Fortune Feimsterem (Pařba o Vánocích) a London Hughes (Potvora). The Netflix Afterparty a budou společně probírat třetí řadu. After show proběhne 2. 1. Dřívější datum premiéry oznámil Netflix na svém YouTube kanálu vtipným videem, ve kterém William Zabka přepíše datum premiéry na stránkách streamovacího giganta. Spot si můžete přehrát na konci článku.

V seriálu Cobra Kai se po třech dekádách vrací do ikonických rolí Ralph Macchio a William Zabka. Epičtí protivníci se do dojo vracejí třicet let po událostech z turnaje All Valley Karate Tournament, ktreý proběhl v roce 1984. Johnny Lawrence (William Zabka) hledá vykoupení znovuotevřením nechvalně proslulého karate dojo Cobra Kai a znovu nastartuje svou rivalitu s dnes již úspěšným Danielem LaRusso (Ralph Macchio), který se snaží udržet rovnováhu ve svém životě bez vedení mentora, mistra Miyagiho. V nadcházející sezóně se Daniel vrací do Japonska, aby našel jasný cíl svého života bez mentorství svého senseie Miyagiho. Daniel bojoval v Japonsku během událostí z roku 1986 ve snímku Karate Kid 2. Mezitím se do čela dojo Cobra Kai postaví nový sensei a tak se rozhoří už ne dvoustranný, ale rovnou trojstranný spor. Staré záště nikdy nevyprchají.

Netflix
Cobra Kai 3

Obsazení dále tvoří Courtney Henggeler (postava Amandy LaRusso), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Tanner Buchanan (Robby Keene), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Jacob Bertrand (Hawk), Gianni Decenzo (Demetri), Vanessa Rubio (Carmen), Peyton List (Tory) a Martin Kove (John Kreese). Netflix ještě před premiérou třetí řady obnovil seriál pro čtvrtou sezónu.

Převzetí seriálu Netflixem se naštěstí nepodepsal na změnách na pozici showrunnerů a producentů. I třetí sérii má pod palcem Josh Heald (To byl zítra flám 2) spolu s tvůrčím duem Jon Hurwitz - Hayden Schlossberg, které napsalo scénář například pro trilogii Zahulíme, uvidíme. Třetí řada bude mít stejně jako předchozí série deset epizod.

Vyjma úsměvného videa o posunutí data premiéry se níže můžete podívat i na plnohodnotný trailer a krátký spot, v němž Daniel hovoří s navrátivší se Kumiko, o mistru Miyagim a lekcích z minulosti. Kumiko stejně jako ve druhém díle Karate Kid ztvární japonská herečka Tamlyn Tomita. V galerii najdete promo fotografie, screeny z traileru a oficiální plakát ke třetí řadě.

Objevily se první zahraniční recenze třetí řady, které jsou veskrze pozitivní nebo vyloženě nadšené.

Zdroj: ComingSoon

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Karate Kid

22.06.1984 | USA
Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu