Seriálová herečka Lori Loughlin byla propuštěna z vězení

Seriálová herečka Lori Loughlin byla propuštěna z vězení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečku Lori Loughlin ze seriálu Plný dům pustili z vězení, její manžel si však stále odpykává trest.

Herečka známá ze seriálů 90210: Nová generace nebo Plný dům nastoupila na konci října do federálního vězení v Dublinu v Kalifornii. Lori Loughlin byla odsouzena k dvouměsíčnímu trestu odnětí svobody kvůli případu úplatkářství při přijímání její dcery na vysokou školu. Loughlin byla před pár dny propuštěna na svobodu, ale její manžel odsouzený ve stejném případu zůstává ve výkonu trestu.

Zoufalou Manželku Felicity Huffman čeká za úplatky vězení
 

Módní návrhář Mossimo Giannulli se stejně jako jeho manželka přiznal u soudu k vině. Giannulli zaplatil půl milionu dolarů za to, aby jejich dvě dcery byly přijaty jako prvačky na vysoké škole University of Southern California. Giannulli byl odsouzen k pěti měsícům vězení, protože soud rozhodl, že hrál v kauze větší roli než Loughlin. Hvězdě ze seriálu Plný dům byl nakonec zkrácen dvouměsíční pobyt ve vězení o dva dny.

Když byla Loughlin v říjnu odsouzena, tak prohlásila, že se vychýlila od svého morálního kompasu. Herečka litovala svých činů slovy: „Myslela jsem si, že jednám z lásky ke svým dětem, ale ve skutečnosti to jen podkopalo a snížilo úspěchy mých dcer. Přála bych si, abych se mohla vrátit a udělat věci jinak. Věřím v Boha a ve vykoupení. Udělám vše, co je v mých silách, abych se ze svých hříchů vykoupila.

V prosinci se poprvé ke kauze vyjádřila jedna z Loughlininých dcer. Olivia Jade Giannulli na Facebooku uvedla, že její rodiče jednali z lásky ke svým dětem, a pokračovala slovy: „Nechci soucit. Nezasloužím si soucit. Nejdůležitější je pro mě poučit se z chyb. Je mi teprve dvacet jedna let a mám pocit, že si zasloužím druhou šanci, abych se vykoupila a ukázala, že jsem dospěla.“ Ke stejnému trestu do stejné věznice jako Loughlin byla v září poslána herečka Felicity Huffman (Zoufalé manželky), jež byla rovněž odsouzena za úplatkařství v souvislosti s přijímacím řízením její dcery na vysokou školu.

Zdroj: Variety

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu