Winx Saga: Osud: Netflix převedl animovaný seriál pro děti do hrané podoby

Winx Saga: Osud: Netflix převedl animovaný seriál pro děti do hrané podoby | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 16 obrázků
Dětský animovaný seriál Winx Club se dočkal v posledních 15 letech několika seriálových i filmových verzí, avšak hraná podoba bude pro fanoušky novinkou.

Netflix vydal první upoutávku k novince Winx Saga: Osud, která jak název napovídá navazuje na fantasy animovanou sérii pro děti. Na rozdíl od svých předchůdců se jedná o hranou sérii cílenou na odrostlejší publikum. Upoutávka vábí na slušné vizuální efekty a pohledné dvacetileté herce, ale netroufnu si dopředu odhadovat, jestli to současným teenagerům bude stačit.

10 seriálových novinek první poloviny ledna, které vám zpříjemní zimní večery
 

Původní animovaný seriál Winx Club vznikl v roce 2004 jako italská produkce. Po prvních čtyřech úspěšných sériích se k produkci připojila americká mediální firma Viacom, jež spolupracovala skrze svou dceřinou stanice Nickelodeon na seriálu od páté do osmé sezóny. Následně na sérii navázalo několik dalších mutací a celovečerních zpracování. Poslední italský celovečerák Winx club – V tajemných hlubinách z roku 2014 si odbyl premiéru i u nás. Italská odnož Netflixu se před čtyřmi lety vytasila s novou sérií World of Winx, která měla celkem dvě série. Nyní streamovací gigant přichází s italsko-britskou koprodukcí, která představí oblíbené hrdinky a rozsáhlý fantasy svět ve hrané podobě.

Winx Club sleduje vílu Bloom a její dobrodružství s dalšími tvory na dívčí internátní škole Alfea College. Na tomto kouzelném místě víly trénují, učí se zvládat své magické síly a čelí lásce, rivalitě a příšerám, které ohrožují jejich samotnou existenci. Hraná verze byla oznámena již v roce 2018, ale až nyní Netflix zveřejnil první pohled na novou verzi včetně blížícího se data premiéry.

V ústřední roli Bloom se představí dvaceti dvouletá Abigail F. Cowen (Sabrinina děsivá dobrodružství). Obsazení dále tvoří Danny Griffin (Gentlemeni), Hannah van der Westhuysen (The Bay of Silence), Freddie Thorp (Extrémní rychlost), Elisha Applebaum (Mob Handed), Precious Mustapha (Code 404) či Eliot Salt (Normální lidi). Showrunnerem seriálu je scenárista Upířích deníků Brian Young. První série bude mít šest hodinových epizod a premiéra se uskuteční 22. 1.

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery.

Foto a podklady: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu