Vrací se Šťastné pondělí a další novinky televize Seznam na první čtvrtletí

Vrací se Šťastné pondělí a další novinky televize Seznam na první čtvrtletí | Fandíme seriálům
Televize Seznam, TV Land, TVNZ, BBC
Zobrazit dalších 24 obrázků
Televize Seznam si na první měsíce letošního roku připravila několik filmových a seriálových premiér a oznámila, kdy se vrátí na obrazovky Šťastné pondělí.

Televize Seznam změnila na jaře loňského roku programové schéma, díky čemuž se zvýšila její sledovanost v roce 2020 na dvojnásobek oproti předchozímu roku a podíl v televizní sledovanosti v ČR momentálně činí 0,5 %. Na letošní rok si Televize Seznam připravila celkem 252 filmů, 12 zahraničních seriálů a 11 pořadů do odpoledního bloku. Změny proběhnou i ve vysílání pořadů Šťastné pondělí, Moje Místa a Záhady Josefa Klímy, které budou nově vysílány od 20:00 hodin.

Kukačky: Režisér Vyprávěj představuje dramedy o výchově vyměněných dětí na sérii promo fotografií
 

Oblíbený satirický pořad Šťastné pondělí s politickým komentátorem Jindřichem Šídlem se přestal vysílat na konci října v souvislosti s úmrtím spolutvůrce a grafika Tomáše Dusila. Během listopadu a prosince se v klasických týdenních intervalech na stránkách Televize Seznam vysílala Výluka Jindřicha Šídla. Jindřich Šídlo v souvislosti se skonem Tomáše Dusila řekl, že Šťastné pondělí bude v určité podobě pokračovat, ale nebylo známo, kdy se tak stane. Nyní Televize Seznam zveřejnila, že se pořad začne opět vysílat v únoru.  

Pondělní večerní programové schéma bude patřit seriálům. Od 4. 1. uvede Seznam australský komediální seriál z právnického prostředí Pravda a spravedlnost (Crownies), po kterém bude od února uveden americký seriál Knězem na útěku (Impastor), ve kterém se drobný kriminálník Buddy nedobrovolně vydává na cestu ke spasení.

Televize Seznam
Tomáš Dusil (Šťastné pondělí)

Úterní večery budou patřit českým filmům. V lednu Seznam uvede Rumburaka a první tři filmy ze série Básníci. V únoru představí klasiky U pokladny stál, Ducháček to zařídí či To neznáte Hadimršku. V březnu se můžete těšit na snímky Muž na drátě, Smrt českého krále nebo Vražda v hotelu Excelsior.

Středeční primetime udělá radost něžným duším. V osm večer se vrátí Blanka Kubíková s pořadem Moje místa. V premiérových dílech se moderátorka vypraví například za herečkami Janou Švandovou a Jitkou Asterovou. Od března budou středeční večery patřit romantickému novozélandskému seriálu 800 slov (800 Words).

Čtvrtky budou náležet Záhadám Josefa Klímy, na které naváže dokumentární krimi série Mluvčí mrtvých (Speaking for the Dead) a výborný kriminální seriál z produkce BBC The Missing.

TVNZ
800 slov

Páteční primetime bude cílený na rodiny s dětmi. Každý pátek od ledna do března Seznam uvede jeden animovaný snímek, z výčtu se můžete těšit na filmy Naušika z větrného údolí, Zámek v oblacích, Balerína nebo Hledá se Yetti.

Sobotní večery budou patřit výhradně filmům. Stanice uvede snímky, od kterých dle tiskové zprávy mohou diváci očekávat především zábavu, ale společně s ní i drama nebo napětí. V sobotu 9. 1. Seznam uvede komedii Bratři v debluAmy Smart a J.K. Simmonsem.

Týden završí v neděli odpoledne britský kriminální seriál Inspektor George Gently, v němž detektiv ze staré školy (Martin Shaw) řeší věci po svém a je proto trnem v oku svým kolegům. V neděli večer bude Seznam uvádět starší české filmy.

Sedm dní v týdnu bude diváky provázet zpravodajství pod vedením reportéra Pavla Cypricha. Večerní zprávy se vysílají každý den v 18:25 hodin. V galerii pod článkem si můžete prohlédnout programové schéma s přehledem filmů a plakáty ke zmiňovaným seriálům.

Zdroj: Televize Seznam

Foto: Televize Seznam, TV Land, TVNZ, BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Break Point

08.03.2014 | USA
Komedie
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu