Super drbna: Nová verze představuje jednotlivé charaktery na sérii fotografií

Super drbna: Nová verze představuje jednotlivé charaktery na sérii fotografií | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 17 obrázků
Reboot Super drbny se odhaluje na prvních promo fotografiích, koho v seriálu uvidíme?

O chystané nové verzi Super Drbny (Gossip Girl) jsme vás informovali již předloni v souvislosti s návratem Kristen Bell do vypravěčské role ikonické bloggerky newyorské smetánky. Loni v dubnu jsme konečně poznali část herecké osazenstva, avšak o samotných postavách a příběhu se toho mnoho nevědělo. Nyní streamovací služba HBO Max zveřejnila sérii promo fotografií s titulními postavami na oficiálním instagramovém účtu @gossipgirl a přiložila k nim i pár nových informací.

Sex ve městě: HBO Max zvažuje limitovanou sérii bez Samanthy
 

Restart seriálu je zasazen osm let po poslední řadě Super drbny a zaměří se na novou skupinu dospívajících z Upper East Side v New Yorku, která řeší každodenní dilemata a vztahová dramata. Na rozdíl od původní série bude tato skupinka více diverzifikovaná a bude ji tvořit několik postav afroamerického a asijského původu. Každá stěžejní postava vyfasovala na Instagramu svou profilovou fotku se jménem a jednoslovným popiskem, aby se fanoušci mohli jednoduše seznámit s novými charaktery.

Herečka Jordan Alexander (Sacred Lies) se představí jako vlivná Julien Calloway. Debutující herečka Savannah Lee Smith ztvární mocnou Monet de Haan. Herečka mexického původu Zión Moreno (Control Z) si zahraje stylovou Lunu La. Herec Thomas Doherty (High Fidelity) ztvární svobodomyslného Maxe Wolfa. Herečka Emily Alyn Lind (Chůva na zabití: Krvavá královna) si zahraje půvabnou Audrey Hope. Herečku Tavi Gevinson (A dost!) uvidíme jako ambiciózní Kate Keller. Herec Eli Brown (Prolhané krásky: Perfekcionistky) se představí jako privilegovaný Otto "Obie" Bergmann IV. Debutující herec Evan Mock si zahraje nevinného Akeno "Aki" Menziese. A afroamerická herečka Whitney Peak (Velká hra) ztvární perspektivní Zoyu Lott. Všechny promo fotografie najdete v galerii pod článkem.

Ústřední devítičlenné herecké obsazení dále doplní Adam Chanler-Berat (Zákon a pořádek), Johnathan Fernandez (Smrtonosní zbraň), Laura Benanti (Supergirl), Cedric Cannon (Moon and Sun) a divadelní herec Jason Gotay. Vyjma Kristen Bell se k sérii vrací i trojice producentů Joshua Safran, Stephanie Savage a Josh Schwartz, jenž vyjma produkce zaujal roli showrunnera. Zatím nebylo oznámeno předběžné datum premiéry, ale počítá se s tím, že desetidílná série bude uvedena během tohoto roku.

Zdroj: Collider

Foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu