Hvězdná Catherine Zeta-Jones po době v ústraní pěstuje nenápadnou televizní kariéru

Hvězdná Catherine Zeta-Jones po době v ústraní pěstuje nenápadnou televizní kariéru | Fandíme seriálům
Miramax
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dříve Catherine oslňovala plátna kin, v posledních letech volí malou obrazovku. V seriálu Prodigal Son ji čeká setkání se sériovým vrahem.

Catherine Zeta-Jones patřila k těm nejzářivějším hollywoodským hvězdám. Určitě si ji pamatujete z filmů jako Zorro, Past nebo Traffic. Za Chicago byla oceněna Oscarem a mediální pozornost na ni byla upřena o to větší, že je manželkou snad ještě zářivější hvězdy, Michaela Douglase. Po roce 2007 Catherine zvolnila herecké tempo, když se chtěla věnovat víc sobě a rodině (Douglas prodělal rakovinu, jí byla diagnostikována bipolární porucha). V posledních zhruba deseti letech se opět začala věnovat hraní s větší pravidelností – vídat jsme ji mohli například v seriálech Zlá krev nebo Queen America.

I její nejnovější role bude seriálová. Zeta-Jones se připojí k druhé řadě seriálu Prodigal Son, jenž se soustředí na geniálního psychologa Malcolma Brighta (Tom Payne), který pomáhá newyorské policii šetřit zapeklité případy. Klíčovou postavou je Malcolmův otec, doktor Martin Whitly (Martin Sheen), jenž je zavřený v ústavu po tom, co spáchal dvacet tři vražd. V chystané druhé sérii je dr. Whitly převelený k výpomoci na ošetřovnu, které bude velet doktorka Vivian Capshaw (Zeta-Jones). Ta si nejprve libuje v tom, že nechá doktora dělat pro něj podřadné práce, jako je vytírání podlah. Po tom, co se Whitly ukáže jako velká pomoc při vlastní péči o pacienty, jej Vivian začne vnímat v novém světle. To s sebou nicméně nese opravdu velké nebezpečí…

Druhá řada seriálu začne 12. ledna, Zeta-Jones se má objevit v pozdějších epizodách. Seriál prozatím v Česku není oficiálně nabízený žádnou z lokálních služeb nebo stanic.

Podklady: Fox

Titulní foto je ilustrační, z filmu Chicago (Miramax)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu