Jennifer Garner po letech s humorem zopakovala sexy scénu ze seriálu Alias

Jennifer Garner po letech s humorem zopakovala sexy scénu ze seriálu Alias | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podílejte se na zábavné video, ve kterém Jennifer Garner zrekapitulovala scénu v plavkách ze série Alias.

Herečka Jennifer Garner zavzpomínala na svou nejslavnější seriálovou roli a s humorem sehrála ikonickou scénu v plavkách. Je to devatenáct let, co si špionážní thriller Alias od J.J. Abramse odbyl premiéru první série. Osmačtyřicetiletá herečka si dle jejích slov uvědomuje, že již nikdy nebude tak vypracovaná jako v seriálu, ale to jí rozhodně nezabránilo zopakovat si sexy scénu v plavkách, která se zaryla do povědomí fanoušků série.

The Last Thing He Told Me: Julia Roberts pátrá po zmizelém manželovi
 

Na svém Instagramu herečka zveřejnila video, ve kterém se vedle sebe odehrává původní a nová verze bazénové scénky. Garner video publikovala, přestože svému manažerovi a reklamnímu agentovi slíbila, že video nikdy nezveřejní. „Je zcela zřejmé, že nechtějí, abyste záměrně zveřejňovali něco neatraktivního,“ řekla Garner se smíchem pro server EW a pokračovala slovy: „Říkali mi věci jako: Jennifer, stále můžeš vypadat dobře v plavkách. Nedávej to tam! V zásadě tím naznačovali, že už nebudu moct pracovat.

Garner tyhle reakce pobavily a manažerům odvětila: „Takhle už nikdy vypadat nebudu. To zkrátka není možné. A myslím si, že to video je k popukání.“ Herečka se rozhodla scénku zveřejnit k oslavě deseti milionů sledujících na jejím Instagramu. Paradoxně na celé situaci je nejzábavnější fakt, že herečka na to, že za tři měsíce oslaví své čtyřicáté deváté narozeniny, vypadá výborně a reakce jejího týmu proto nedává příliš smysl ani v kontextu Hollywoodu, který je vzhledem nadměrně posedlý. Video si můžete přehrát na konci článku.

Seriál Alias běžel v letech 2001 až 2006 a měl celkem pět řad. Synopse seriálu zní: Sydney Bristowová je na první pohled obyčejná vysokoškolská studentka, která si přivydělává v bance. Ve skutečnosti však pracuje jako agent pro tajnou organizaci. Když zjistí, že vlastně pracuje pro nepřátele státu, začne působit jako dvojitý agent... Redaktorka serveru EW se Garner zeptala, zda by v aktuální době, kdy se chystá nespočet seriálových návratů, šla do další série Aliasu, načež Garner s opětovným smíchem zareagovala slovy: „Zcela určitě.“ Její hláška je samozřejmě pro fanoušky příznivější než rezolutní ne, ale velké naděje do návratu nevkládejte.

Zdroj: EW

Foto: ABC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu