Anatomie života: Nova na konci ledna uvede nový hraný seriál se sestrami Geislerovými

Anatomie života: Nova na konci ledna uvede nový hraný seriál se sestrami Geislerovými | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 31 obrázků
Životy čtyř zdravotních sester na traumatologickém oddělení přiblíží divákům nový hraný seriál z dílny Novy.

Na rozdíl od Primy se televize Nova v posledních letech věnovala pouze nekonečným seriálům a kriminálkám a na ucelené dramatické seriály zanevřela. Ještě v lednu se ovšem Nova k sevřenější tvorbě vrátí a ve dvacetidílné sérii Anatomie života představí příběh čtyř žen rozličného věku, které́ v osobních životech řeší stěžejní dilemata a překonávají́ životní překážky. Všechny spojuje touha pomáhat, která je zavedla na traumatologické oddělení, kde pracují jako zdravotní sestry.

Slunečná v minulém roce vládla sledovanosti na Primě
 

Trošku Novu podezřívám z toho, že sice novinku prezentuje jako dvacetidílný seriál, avšak ponechává si zadní vrátka pro další a další pokračování. Anatomie života je totiž inspirovaná úspěšným finským seriálem Syke, jenž běží od roku 2014 a zatím bylo odvysíláno přes 140 epizod. Je tedy možné, že pokud bude mít Nova s novinkou úspěch u diváků, tak se bude snažit seriál těžit dál i po dvaceti epizodách.

Čtveřici hrdinek ztvární Ester Geislerová (Štěstí je krásná věc), Jitka Schneiderová (Ztraceni v Mnichově), Martina Preissová (Slunečná) a Barbora Černá (Něžné vlny). Ve vedlejších rolích se představí Aňa Geislerová (Božena), Karel Heřmánek ml. (Hlava medúzy), Jiří Štrébl (Ulice), Ondřej Veselý (Vyprávěj) či Lukáš Melník (Božena). Režie se ujali Peter Magát (Specialisté) a Petr Nikolaev (Vybíjená).

Dle Novy série zrcadlí aktuální sociální otázky, jako například vyváženost osobního a pracovního života nebo problémy spojené s péčí o dítě osamělým rodičem. Kromě dlouhodobých dějových linek čtyř sestřiček se v každém díle odehrají dva výrazné epizodní medicínské případy. Lékaři a sestry jsou často postaveni před závažná dilemata a hledají hranici mezi individuální, profesní a obecně morální zodpovědností.

Oficiální premiéra se uskuteční na Nově v úterý 26. 1. od 20: 20. Pokud byste nechtěli čekat, tak premiérový díl můžete sledovat již od 19. 1. na Voyo a poté každou následující epizodu sedm dní před její televizní premiérou. Níže se můžete podívat na upoutávku z oficiálního Instagramu Anatomie života. V galerii níže najdete sérii promo fotorgafií a profilových fotek jednotlivých postav.

Zdroj: Nova

Foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu