Black Lightning: V poslední řadě superhrdina pověsí řemeslo na hřebík – je tu upoutávka

Black Lightning: V poslední řadě superhrdina pověsí řemeslo na hřebík – je tu upoutávka | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden z mladších seriálů ze světa Arrowverse poměrně brzy končí, ale naváže na něj spin-off s jednou z postav.

Black Lightning je jeden ze superhrdinských seriálů stanice CW, ačkoliv se s těmi ostatními jen minimálně prolíná. Ačkoliv seriál začal teprve v roce 2018, zřejmě skončí dřív, než řada jiných DC sérií, které běží už delší dobu. Blížící se 4. sezona totiž bude poslední. (Všechny mladší seriály ze světa „Arrowverse“ to dotáhly minimálně na 6. sezon).

Podle první upoutávky to však vypadá, že by se s fanoušky mohl Black Lightning rozloučit ve velkém stylu. Jefferson Pierce (Cress Williams) je zdrcený po smrti Billa Hendersona (Damon Gupton) a v ukázce deklaruje, že už nechce nadále být superhrdinou Black Lightningem. Jak už to v podobných seriálech bývá, kostým jistě pověsí na hřebík jen na chvíli, ale lze čekat, že v čase, kdy tak učiní, to zamíchá dynamikou celého seriálu.

Závěrečná řada bude jiná také v tom, že se dosavadní stálá členka obsazení China Anne McClain objeví jen v omezeném počtu epizod. China Anne chtěla roli Jeffersonovy dcery Jennifer zcela opustit, ale když se ukázalo, že 4. řada bude poslední, nechala se ještě k několika dílům přemluvit. Naopak Chantal Thuy, která hraje hraje přítelkyni Anissy Pierce, barmanku Grace se schopností měnit svou podobu, byla povýšena do pozice stálé členky obsazení.

A sluší se poznamenat, že tvůrci za Black Lightningem neudělají tlustou čáru. Ze seriálu bude vycházet spin-off Painkiller, kde se hlavním hrdinou stane Khalil Payne. Ten si v rámci Black Lightninga (Jordan Calloway) prožil svoji smrt, stal se z něj kyberneticky oživený zabiják a antihrdina.

Black Lightning se na obrazovky vrací se čtvrtou sérií 8. února. U nás seriál nabízí Netflix.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu