Andor: Nový Star Wars seriál plánuje hned několik sérií

Andor: Nový Star Wars seriál plánuje hned několik sérií | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 7 obrázků
Hlavní hrdina si bude muset najít jiného parťáka. A mohla by se vrátit další postava z Rogue One? Objevily se nové fotky.

The Mandalorian zažil na streamovací platformě Disney+ velký úspěch, na který se bezesporu budou snažit navázat další hrané seriály ze světa Star Wars. Zatímco v The Mandalorianovi jsme sledovali putování námezdního lovce napříč galaxií, tak v seriálu Andor nás čeká špionážní dobrodružství s Cassianem Andorem, které se bude odehrávat před událostmi filmu Rogue One: Star Wars Story, kde jsme se s velitelem Povstalců poznali poprvé. Roli Andora si v seriálu zopakuje Diego Luna a dříve jsme předpokládali, že mu bude od začátku sekundovat Alan Tudyk coby přeprogramovaný imperiální droid K-2SO.

Tudyk robotovi propůjčil hlas a pohyby v Rogue One, nicméně nedávno zaskočil fanoušky sdělením, že se v seriálu objeví až později. To si můžeme vyložit tak, že příchod K-2SO na scénu je plánovaný v dalších sezonách Andora. V první řadě se tedy bude muset hlavní hrdina bez robotického parťáka zřejmě obejít. V době, kdy byl Tudykův návrat k roli oznámený, nebyl prý ještě příběh pořádně vymyšlený. Natáčení Andora je v plném proudu a níže můžete kouknout na další kulisu z placu.

Obi-Wan Kenobi: Fotografie ukazují obří kulisy mimozemské vesničky
 

Zatímco na Tudykovu účast v Andorovi má v budoucnu dojít, vyloučit v seriálu můžeme podle Rize Ahmeda přítomnost jeho postavy Bodhiho. Bodhi byl v Rogue One pilotem, který přeběhl z řad Impéria na stranu klaďasů. Sám Ahmed navíc považuje svou účast ve Star Wars celkově za uzavřenou kapitolu. 

Skupinu hrdinů na konci Rogue One, kdy ukradli plány vesmírné bitevní stanice Hvězda smrti, stihl trudný osud. Představitelka hrdinky Jyn Erso Felicity Jones prozradila, že natáčení finální scény, kde jsou Erso s Andorem na pláži, filmovému štábu zabralo přes týden, aby v záběru docílil kýženého světla při západu slunce. Aby přinesli feeling Hvězdných válek ze 70. let, natočili scénu podle Jones jadrným a naturalistickým způsobem.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: ET (Star Wars), THR 1 a 2

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

MP | 03.02.2021 10:49
Já nějak od začátku moc nechápu, proč vůbec chtějí dělat tento seriál. Já mám rád Star Wars a Rogue One se mi hodně líbilo, ale tahle postava mě nezaujala, nějak moc mě nezajímala a v podstatě mi je fuk. To se všem ostatním ta postava líbila? Je tak populární, že musí dělat o ní seriál? Nebo já to nechápu, vysvětlete mi to někdo prosím :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu