The Irregulars: Sherlock Holmes si najímá partičku outsiderů na špinavou práci

The Irregulars: Sherlock Holmes si najímá partičku outsiderů na špinavou práci | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Démonická vražda a mysteriózní hrozby. To slibuje novinka ze světa Sherlocka Holmese. Koukněte na čerstvou upoutávku.

Netflix zveřejnil teaser na blížící se mysteriózní seriál The Irregulars. Viktoriánský Londýn bude opět vystaven prapodivným hrozbám, které pod vedením slavného detektiva a jeho kolegy Watsona zkusí rozlousknout parta teenagerů.

Ač se zdá námět jakkoli zvláštní, vychází z pera autora holmesovských příběhů. Arthur Conan Doyle v některých svých dílech využil bandu dospívajících dětí z okraje společnosti jako zvědy ve službách slavného detektiva. V různých podobách a obměnách už byla myšlenka Holmesových pohůnků adaptována víckrát a tentokrát se dostanou rovnou do středu dění. Upoutávka o nich mnoho neřekne a ústředním hrdinům věnuje jen letmý pohled. Teaser se spíš snaží hezkým grafickým zpracováním upoutat pozornost diváků.      

Osmidílný seriál vyjde 26. března. Hrají v něm Thaddea Graham (The Letter fot the King), Darci Shaw (Judy), Jojo Macari (Sex Education), McKell David (Snatch), Clarke Peters (Jericho)Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve ) jako Watson a Royce Pierreson (Zaklínač) v roli Sherlocka.

Níže se můžete kouknout na slibovaný teaser a přečíst si oficiální synopsi seriálu. V galerii pak naleznete také hrstku obrázků, které v upoutávce nejsou.

The Irregulars je temný, mysteriózní seriál sledující partu soužených pouličních teenagerů, kteří jsou nevědomě uvedeni do řešení zločinů pro zlověstného Doktora Watsona a jeho tajemného společníka, nepolapitelného Sherlocka Holmese. Zatímco se objevuje temná síla a nadpřirozeno nabírá na hrozivosti, netradiční gang mladíků se musí semknout, aby dokázali porazit vyšší moc.

Foto a podklady: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu