Kolo času: Výtvarné návrhy odhalují podobu fantasy série natáčené v Česku

Kolo času: Výtvarné návrhy odhalují podobu fantasy série natáčené v Česku | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se, jak bude vypadat "následník Hry o trůny" kvůli kterému hvězdná Rosamund Pike přebírá filmové ceny z Česka.

Aktuálně se o fantasy sérii Kolo času mluví především ve spojitosti s Rosamund Pike, jež se kvůli hlavní roli přestěhovala na několik let do Česka a před pár dny si odsud také na dálku převzala Zlatý glóbus. Co je však to nejdůležitější, knižní série Roberta Jordana patří k těm nejrozmáchlejším příběhům na poli fantastiky. Snad nás tak po skončení Hry o trůny čeká další hutný svět plný mečů a magie, na kterém se navíc podílí spousta českých filmových profesionálů a objeví se v něm spousta českých natáčecích lokací.

Ty si můžete prohlédnout ve starším příspěvku. Teď pro vás máme dvě videa, o která se filmaři podělili. V jednom se mihne záběr ze seriálu, v tom druhém můžete vidět výtvarné návrhy seriálových lokací a rovnou si je na fotkách z natáčení začít porovnávat. Dole v galerii jednotlivé artworky najdete v lepším rozlišení. Vesnička v údolí vyrostla v bývalém lomu Amerika nedaleko Karlštejna. A na Berounsku vyrostla i kulisa „středověké“ vesničky.

Kolo času je chystaný fantasy seriál z produkce Amazonu, který bude konkurovat Pánovi prstenů a chce navázat na úspěch Hry o trůny. Projekt produkuje a píše Rafe Judkins a hlavní role se ujala Rosamunde Pike. Mezi další členy obsazení patří Daniel Henney, Madeline Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins a Josha Stradowski. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen zvaných Aes Sedai jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine, členka řádu, která se ujme pěti mladých lidí, poté, co jejich rodnou vesnici napadnou síly „Temného“, zlé entity, která touží po zničení samotné existence. Moiraine je přesvědčena, že jeden z pěti lidí je reinkarnací „Draka“, prastarého hrdiny a mocného kouzelníka, jenž podle proroctví buď zničí nebo spasí svět.

Podklady a foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu