Kolo času: Konkurentovi Hry o trůny vdechla život Česká republika, koukněte na fotky

Kolo času: Konkurentovi Hry o trůny vdechla život Česká republika, koukněte na fotky | Fandíme seriálům
Raymond Swanland
Zobrazit dalších 7 obrázků
Koukněte, jak vypadá nový fantaskní svět, co vyrostl v Česku. Obsazení v čele s Rosamund Pike se rozšířilo o další herce.

Streamovací služba Amazon Prime Video jde do boje o diváky naplno a začala již před nějakou tou dobou pracovat na dvou masivních seriálech. Disney+Star Wars a Marvel, NetflixStranger Things, HBO začíná připravovat prequel Hry o trůny a Amazon vyrukuje s adaptacemi dvou epických knižních fantasy sérií: Pán prstenů a Kolo Času. Druhý zmíněný seriál je inspirován románovým cyklem spisovatelů Roberta Jordana a Briana Sandersona a navíc se natáčí v České republice.

Natáčení se muselo v březnu kvůli celosvětové pandemii pozastavit, ale 7. 9. 2020 začal štáb opět pracovat v Česku. V epickém fantasy se objeví herci Rosamund Pike (Zmizelá), Sophie Okonedo, Priyanka Bose (Lion), Taylor Napier (All About April), Emmanuel Imani a nově byl herecký tým rozšířen o Kae Alexander (Ready Player One: Hra začíná), Clare Perkins, Petera Franzena a Kate Fleetwood.

V oficiálním krátkém videu se můžete podívat na kulisu vesnice Emondovo pole, která hraje v příběhu knih zásadní roli a byla postavena právě v České republice. Natáčení probíhá poblíž vesnice Zaječov v okrese Beroun. Níže najdete fotografie z natáčení, kulisy, či nádherné české lokace, které vdechnou život epickému fantasy seriálu. V galerii pak najdete dvě oficiální fotografie z natáčení a artworky z knih.

Looks like someone stumbled upon a Wheel of Time set while out for a walk...Narg has seen this village before in other photos, so it is likely Emonds Field INO. from r/TheDailyTrolloc

Kolo času je chystaný fantasy seriál z produkce Amazonu, který bude konkurovat Pánu prstenů a chce navázat na úspěch Hra o trůny. Projekt produkuje a píše Rafe Judkins a hlavní role se ujme Rosamunde Pike. Mezi další členy obsazení patří Daniel Henney, Madeline Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins a Josha Stradowski. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine, členka mocné organizace žen s názvem Aes Sedai, která přijede do města Two Rivers, odkud se vydá na epickou a nebezpečnou výpravu po boku dalších pěti žen a mužů. Jeden z členů výpravy je prorokován jako Drak znovuzrozený, který buďto svět zahrání nebo zničí.

Zdroje: Screenrant, Collider, Wotseries

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu