Obi-Wan Kenobi: Natáčení začne příští rok + další zvěsti o návratu Haydena Christensena

Obi-Wan Kenobi: Natáčení začne příští rok + další zvěsti o návratu Haydena Christensena | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ewan McGregor potvrdil, kdy se vrátí na plac jako slavný mistr Jedi.

Kolem natáčení Star Wars seriálu s Obi-Wanem Kenobim v poslední době panovaly nejasnosti, ale teď už bychom měli být moudřejší. Pokud nenastanou nějaké komplikace, tak první klapka padne na jaře příštího roku, potvrdil to představitel mistra Jedie, Ewan McGregor. „Jsem z toho opravdu nadšený, myslím, že to bude skvělé,“ svěřil se herec v rozhovoru pro Entertainment Tonight. Dále na adresu projektu uvedl, že ho chápe jako „samostatnou sérii“, ale druhým dechem dodal, že „kdo ví“.

McGregor tak může naznačovat, že to možná u jedné řady neskončí, což by odporovalo slovům prezidentky Lucasfilmu Kethleen Kennedy, která naposledy potvrdila, že seriál o Obi-Wanovi bude jednorázovou záležitostí a v pokračování v jeho příběhu nepočítá. Tak uvidíme, třeba se Obi-Wan přece jen ještě vrátí.

The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě
 

V seriálu by Obi-Wana měli diváci zastihnout v období mezi Epizodami III a IV, nicméně druhou část příběhu mají tvořit flashbacky, v nichž by se po Obi-Wanově boku měl objevit Anakin Skywalker a velitel klonů, kterým byl Cody. Tyhle flashbacky se prý mají hodně soustředit na období, kdy trojice bojovala v klonových válkách. Starší zvěst mluvila o návratu Haydena Christensena do role Anakina a podle nových zpráv by měl údajně v minisérii Christensen vystupovat i v roli Darth Vadera.

Temuera Morrison coby Cody, jehož jsme viděli v Pomstě Sithů, by se měl, alespoň prozatím, objevit ve flashbacích. Morrison si v Epizodě II zahrál námezdního lovce Jango Fetta, který byl předobrazem klonových vojáků, takže jeho návrat by dával smysl.        

Zdroje: ET, Star Wars (Kessel Run Transmissions)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu