Seriál o Cassianu Andorovi obsadil novou herečku a další novinky ze světa televizních Star Wars

Seriál o Cassianu Andorovi obsadil novou herečku a další novinky ze světa televizních Star Wars | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seriálový prequel k Rogue One zatím před kamery nespěchá, Obi-Wan se musel přepisovat a možná se můžeme těšit na seriál o Darthu Maulovi. 

Seriálový prequel, který bude sledovat rebelská dobrodružství mladého Cassiana Andora před osudnou misí za získáním plánů Hvězdny smrti, nově obsadil hereckou posilu. Diegu Lunovi, který si zopakuje svou roli z Rogue One: A Star Wars Story, bude sekundovat Adrija Arjona. Mladá herečka portorického původu se zatím v televizi objevila v seriálech Temný připad a Smaragdové město. Menší role si zahrála třeba i v Good Omens nebo Narcos. Na stříbrném plátně jste ji mohli vidět například ve filmech Pacific Rim: Povstání, Trojí hranice nebo 6 Underground od Michaela Baye.

Ahsoka Tano: Hraný seriál je údajně ve vývoji
 

Arjona se tak přidává ke kmenovému obsazení Andorova seriálu, na palubě už jsou Stellan Skarsgard, Denise Gough, Genevieve O’Reilly a Kyle Soller. Natáčení se pomalu chystá, ale podle Diega Luny se nikam nespěchá, tvůrci jsou stále ještě opatrní kvůli koronavirovým opatřením. „Po světě se už začíná zase natáčet, takže se pomalu vracíme do práce, ale nikam nespěcháme,“ prozradil Luna v nedávném rozhovoru. „Já to vidím tak, že co nám tahle situace přinesla, jsou priority. Musíme být opatrní v tom, kdy a jak se vrátíme k natáčení.“ Stejně jako jiné produkce, i natáčení Cassiana Andora se neobejde bez přísných hygienických nároků a opatření. Štáb zřejmě nenechává nic náhodě a chce se na návrat na plac řádně připravit.

Další seriál, který se pomalu připravuje, je Obi-Wan Kenobi, který se zaměří na přeživšího mistra řádu Jedi, který pod novým jménem Ben Kenobi (Ewan McGregor) hlídá na planetě Tatooine malého Luka Skywalkera. Dříve jsme vás informovali, že produkce hledá dvě malé děti, chlapce a dívku ve věku od 8 do 10 let do nespecifikovaných rolí. Internet se domýšlel, jestli se jedná o role Luka a jeho sestry Leiy. V době, kdy ještě Obi-Wana psal Hossein Amnini, se měl příběh zaměřit na Benovy snahy chránit malého Luka, Disney si ale všiml, že je příběh až nápadně podobný Mandalorianovi, Amnini tak byl nahrazen Jobym Haroldem, který dostal za úkol distancovat Obi-Wana od Mandaloriana. Zatím tedy pořádně nevíme, jakým směrem se bude seriál ubírat, ale zdá se, že Luke bude hrát roli. A pokud tvůrci hledají i dívku do role Leiy, možná bychom se mohli dočkat i dějové linky z Alderaanu, kde Leia vyrůstala a uvidíme postupný přerod z mladé princezny do neohrožené rebelky.

Co se týče samotného natáčení seriálu, podle nových drbů, které se šíří internetem, by se produkce měla pořádně rozběhnout v březnu příštího roku v Los Angeles. Natáčení by mělo být kvůli koronavirovým omezením omezeno na menší uzavřené sety. Tvůrci by se měli výrazně spoléhat na tzv. The Volume, což je virtuální prostředí pro natáčení užívané ve velké míře u Mandaloriana.

Další zvěst potěší fanoušky oblíbeného sithského lorda, Dartha Maula, který v Epizodě I pořádně zatopil v epickém souboji Kenobimu a jeho mistrovi Qui-Gon Jinovi. Maul se následně pravidelně objevoval i animovaném seriálu Klonové války a také v seriálu Rebels. Podle serveru The Direct by měl Maul dostat vlastní seriál, který by se odehrával chvíli po Maulově cameu v Solo: A Star Wars Story, kde si jako hologram popovídal s Qi’rou (Emilia Clarke). Ta by se podle všeho v seriálu také měla objevovat. Jestli jsou tyhle zvěsti pravdivé, ale zatím nevíme.

Zdroje: Deadline, Movieweb, The Illuminerdi, Comic Book Movie

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu