Spřízněné duše: V nové sci-fi vám genetika najde dokonalého partnera

Spřízněné duše: V nové sci-fi vám genetika najde dokonalého partnera | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Netflix představuje seznamku vyšší úrovně. Ideálního životního partnera určí test DNA. Důsledky jsou nedozírné.

Jedním ze zajímavých seriálů pro měsíc březen je sci-fi z blízké budoucnosti Spřízněné duše (The One). Příběh je zasazený do blízké budoucnosti, kde jednoduchý test DNA dokáže každému najít osobu, do které se na základě genetických předpokladů vášnivě zamiluje. A podle oficiální synopse platí, že „ať už máte jakkoliv silný vztah, tak ruku na srdce – Kdo z vás se nikdy v životě nezeptal, zda pro vás neexistuje ještě vhodnější protějšek“? V sérii The One ten lepší protějšek lze najít po odevzdání jediného vlasu. Myšlenka je jednoduchá, ale následky nedozírné. Do společnosti byl vhozený třaskavý granát a nikdo už o lásce nebude nikdy přemýšlet jako dřív.

Netflix zveřejnil trailer svojí chystané série, kterou uvede už 12. března a přiznám se, že osobně jsem zatím lehce zklamaný. Silný námět dokáže vzbudit naděje, že bychom se mohli dočkat silné společenské sondy, jež by ve stylu Černého zrcadla mohla zkoumat provokativní koncept z blízké budoucnosti a zároveň satiricky komentovat naši současnost. A stále je docela dobře možné, že Spřízněné duše takové do velké míry jsou. Nicméně trailer zatím seriál prezentuje především jako thriller, v němž bude hrát prim nebezpečné dění, které se rozhoří kolem futuristické seznamky, jež s párováním lidí podle DNA přišla.

Se sérií přišel Howard Overman, jenž se podílel třeba na populárních Misfits. V hlavních rolích Hannah Ware, Zoë Tapper, Stephen Campbell Moore nebo Dimitri Leonidas.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu