Sasquatch: Nová série se zaměří na masovou vraždu připisovanou bájnému Big Footovi

Sasquatch: Nová série se zaměří na masovou vraždu připisovanou bájnému Big Footovi | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Spáchal Big Foot brutální vraždu tří mužů nedaleko marihuanové farmy? Na to se zaměří dokusérie z dílny bratří Duplassů.

Fanoušci bájných monster jako Lochneské příšery nebo Yettiho se v dubnu dočkají nové dokumentární série zaměřené na severoamerického Sasqutache neboli Big Foota. Při návštěvě marihuanové farmy v severní Kalifornii v roce 1993 slyšel investigativní novinář, spisovatel a producent David Holthouse (Rozluštěné šifry) příběh, který mu dodnes nedá spát. Na nedaleké farmě byli zři muži brutálně zavražděni a jejich končetiny byly odrhnuty od jejich těl, jako kdyby je napadlo nějaké zvíře. Kolem vraždy se zanedloho roznesly pověry, že za útokem stojí bájný Big Foot.

Život v barvě: David Attenborough ukáže divákům, jak barvy fungují ve zvířecí říši
 

Dokusérie Sasquatch sleduje Holthouse, který se po 25 letech od vraždy vrací na místo činu a pátrá po jakýchkoli důkazech, které by mohly vést k odhalení pravdy o tom, co se oné noci skutečně stalo. Během pátrání narazí na indicie, kterého přivedou na cestu, která je mnohem děsivější, než by si kdy představil. Za projektem stojí produkční společnost Duplass Brothers Productions, kterou založil herec a scenárista Mark Duplass spolu se svým bratrem, scenáristou a režisérem Jayem DuplassemDuplass Brothers Productions stojí mimo jiné za seriály Pokoj 104, Zvířátka nebo Počtyřech.

O režii se postarala dokumentarista Joshua Rofé (Lorena). Třídílná série byla v březnu uvedena na festivalu SXSW Film Festival, k širšímu publiku se dostane již 20. 4., kdy si odbyde premiéru na streamovací službě Hulu a pak snad půjde dál do světa. Níže se můžete podívat na oficiální trailer, v galerii pod článkem najdete plakát a screeny z upoutávky.

Zdroj: Collider

Foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu