Příběh služebnice: Premiéra čtvrté řady se blíží, podívejte se na upoutávku

Příběh služebnice: Premiéra čtvrté řady se blíží, podívejte se na upoutávku | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hulu konečně odhalilo datum premiéry a první záběry ze čtvrté sezóny Příběhu služebnice.

Už je to více jak dvacet měsíců od premiéry třetí série Příběhu služebnice. Streamovací služba Hulu sice vloni oficiálně potvrdila pátou sezónu, ale o datu premiéry čtvrté řady bylo nezvyklé ticho. Nyní se konečně čekání fanoušků chýlí ke konci, neboť Hulu zveřejnilo první pořádnou upoutávku, jež odhalila datum premiéry 28. 4.

Heresy: Tvůrci Příběhu služebnice chystají western s ostrými hrdinkami
 

Teaser navazuje na finále třetí sezóny a představuje June (Elizabeth Moss) na útěku, která se coby tvář odboje snaží o převrat v Gileádu. Na upoutávce nejvíce oceňuji nové lokace a postapokalyptické výjevy  zliduprázdných míst a zbytků severoamerické civilizace. Třetí sérii považuji za dosud nejslabší, a i když bych ji stále hodnotil jako lehce nadprůměrnou záležitost, tak byl průběh děje příliš natahovaný a některé rozhodnutí June mi doteď nedávají smysl. Kvituji proto rozhodnutí tvůrců o zkrácení epizod čtvrté řady ze třinácti na deset.

Deset dílů měla pouze první řada, která adaptovala stejnojmenný román Margaret Atwood. Od druhé série měl Příběh služebnice třináct dílů a volnou ruku tvůrců, kteří již nebyli svázáni předlohou. Stále není zřejmé, jak dlouho budeme osudy June ještě sledovat. Showrunner Bruce Miller (Heuréka – město divů) již dříve naznačoval, že by Příběh služebnice mohl mít celkem deset řad. Skvěle vykreslené postavy a dystopická budoucnost by mohly zaručit solidní podívanou ještě pár sezón, ale představa dalších sedmi sérií je podle mého přemrštěná. Snad se tvůrci budou držet při zemi a pokud budou klesat kvality i sledovanost, tak seriál nebudou příliš natahovat a rozloučí se s diváky v ten pravý čas.

Ve čtvrté řadě se představí nová postava, a to důvtipná mladistvá manželka mnohem staršího velitele. Postavu Mrs. Keyes si zahrála čtrnáctiletá Mckenna Grace (Captain Marvel, Annabelle 3). V galerii pod článkem si můžete prohlédnout oficiální plakát ke čtvrté sezóně a screeny z upoutávky.

Zdroj: TV Line I, II

Foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu