Rocky: Stallone chce točit seriál o boxerově mládí

Rocky: Stallone chce točit seriál o boxerově mládí | Fandíme seriálům
MGM
Sylvester Stallone chce řešit Rockyho dospívání na pozadí turbulentních 60. let.

Sylvester Stallone mezi stárnoucími akčními hvězdami z osmdesátek patří mezi několik málo těch, komu by publikum bez potíží věřilo nové dramatické role. Stallone se ale raději stále vrací k akci nebo k ověřeným značkám, co fungovaly v minulosti. Stále se šušká o návratu Expendables, každou chvíli Stallone přijde s nějakým novým nápadem na Ramba a pořád dokola se Sylvester pokouší oživit také Rockyho. Stále není zřejmé, zda se objeví v chystaném Creedovi III, ale už několikrát hovořil o tom, že by chtěl točit regulérního Rockyho VII, kde by trénoval mladého migranta, připravuje režisérský sestřih Rockyho IV, a teď se podělil o svou touhu točit Rockyho seriálový prequel.

Ten by podle se podle Stallonea měl ideálně rozpínat napříč několika desetidílnými sezonami. Nejlepší by prý bylo, kdyby se projektu chopila nějaká streamovací platforma a projekt se měl dostat „do srdce jednotlivých postav, v jejich mladších letech“. Zřejmě by se tedy ukázali i další hrdinové z filmů, mimo samotného Rockyho. Zatímco filmová série jej nachází na počátku jako mladého muže, který promrhal svůj dosavadní dospělý život, seriál by se měl podle Stallona podívat do studentských let, kdy se Balboa hledal, tak jako všichni dospívající lidé. Na pozadí jeho obyčejného života měly běžet velké společenské události let šedesátých – studená válka, přistání na měsíci, boj za lidská práva, sexuální revoluce atd.

Stallone doufá, že se projekt skutečně podaří realizovat, tak budeme zvědaví. Třeba seriálu Cobra Kai se po letech podařilo navázat na Karate Kid docela dobře, ale pravda, že v tom případě se vrátili původní herci. Kdo ví, jak by si Rockyho seriál vedl bez Stallona. I když...digitální omlazování postupuje mílovými kroky, 70 může být brzy v Hollywoodu nových dvacet ;-).

Foto: MGM

Zdroj: Sylvester Stallone

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu