Malý Sheldon je hit, bude tu ještě tři roky

Malý Sheldon je hit, bude tu ještě tři roky | Fandíme seriálům
CBS
Malý génius, co má problémy jednat s lidmi, bude dál živit odkaz Teorie velkého třesku.

Malý Sheldon (Young Sheldon) s námi bude několik dalších let. Stanice CBS seriál prodloužila až do roku 2024 a vznikne tedy přinejmenším sedm sérií. Aktuálně se vysílá čtvrtá. Počítá se s tím, že i nadále seriál povede Steven Molaro, jenž sérii vytvořil spolu s Chuckem Loorem, autorem Teorie velkého třesku.

Malý Sheldon vznikl právě jako spin-off Teorie velkého třesku, vysílat se začal souběžně s 11. řadou hlavního seriálu. Pojednává o komplikovaném dětství Sheldona Coopera, který musel jako malý, poněkud asociální génius přežít dospívání na maloměstě. Zatímco The Big Bang Theory má humor hodně sarkastický a jízlivý, Malý Sheldon sází daleko víc na srdečnost a do jisté míry se odklání od toho, co nám Sheldon řekl o svém dětství v původní sérii. Jako vypravěč rodinnou komedií provází představitel dospělého Sheldona Jim Parsons, jenž je zároveň producentem. Malou podobu hrdiny ztvárnil Iain Armitage. Aktuální řada ukazuje, jak se jedenáctiletý Sheldon potýká s vysokou školou.

Malého Sheldona v jeho 4. sérii pravidelně sleduje kolem 7 milionů diváků, což je méně než polovina toho, co měla v závěru Teorie velkého třesku, ale od té doby zájem diváků o klasické televizní vysílání nadále klesá a na dnešní poměry jde o fantastickou sledovanost. Zatímco původní seriál patřil posledních šest let vždy mezi dva nejsledovanější, Sheldonovi se obvykle nedaří proniknout do první pětky. Pořád je ale v první desítce a je to nejsledovanější sitcom. Chuck Lorre je především díky němu korunovaným králem sitcomu (Teorie velkého třesku, Mike & Molly, Dva a půl chlapa, Dharma a Greg), který na úspěchy z minulosti navazuje aktuálně vysílanými šesti sitcomy! Vedle Sheldona běží ještě Máma, United States of Al, B Positive, Kominského metoda a Bob Hearts Abishola.

U nás Malého Sheldona nabízí HBO GO a Voyo.

Foto: CBS

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu