Teorie velkého třesku: Představitelé Leonarda a Penny chtěli pokračovat

Teorie velkého třesku: Představitelé Leonarda a Penny chtěli pokračovat | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečka Kaley Cuoco promluvila o tom, jak ji překvapilo ukončení seriálu The Big Bang Theory.

Herečka Kaley Cuoco se aktuálně dost setkává (virtuálně) s novináři. Před časem skončila úspěšná série Letuška, následně byla nominovaná na Zlaté glóby a teď se pomalu začíná mluvit o druhé řadě. Kromě Letušky se hovor stáčí také k Teorii velkého třesku, jež Kaley proslavila. Veleúspěšný sitcom se dočkal 12 řad a až do úplného konce byla sledovanost stále vynikající. Točit 13. sérii by nebyl nejmenší problém, i přes vysoké platy herců, které se v průběhu let vyšplhaly k milionovým částkám (za jednu epizodu). Jenže další řada nikdy nevznikla.

Cuoco přitom vzpomíná na to, že ona pokračovat chtěla. Práce ji bavila a s představitelem Leonarda, Johnnym Galeckim, se otevřeně bavili o tom, že další sezonu natáčet oba chtěli. Když si ale producent Chuck Lorre zavolal při začátku natáčení 12. řady celé obsazení na společnou poradu, nebylo to kvůli plánování 13. řady. Představitel Sheldona Jim Parsons před všechny předstoupil a oznámil jim, že nadále nedokáže v seriálu pokračovat.

Herečtí kolegové byli v šoku, ale už v minulosti se podle Cuoco shodli na zásadě „jeden za všechny, všichni za jednoho“ - jeden bez druhého nechtěli pokračovat. Možná je to pravda, možná jen herečka chce být uctivá ke svým hereckým kolegům. Pokud bychom se totiž na situaci koukali cynicky, tak si lze představit, že odchod Raje, Howarda, Amy nebo Bernadette by série asi ustála. Bez kohokoliv z ústřední trojky by se ale asi obešla jen těžko. Podle Cuoco byl Parsons jednoznačně největší hvězdou celého seriálu a vztah Sheldona s Leonardem jeho duší. Penny pak byla ta nezbytná třetí noha trojnožky a svojí praktičností dva geeky pohroužené do světa vědy a popkultury vyvažovala.

Ačkoliv si Kaley Teorii velkého třesku nesmírně pochvaluje a dokáže si představit, že by hrála sitcomy navěky, konec seriálu byl vlastně takovým štěstím v neštěstí. Ukončení série Cuoco uvolnilo ruce a umožnilo jí natočit Letušku. Kdyby Big Bang běžel byť jen jednu další sezonu, tak by následně Letušku odložila panademie koronaviru a Bůh ví, zda by se k natáčení ještě někdy v Hollywoodu našla vhodná konstalace.

Foto: CBS

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu