Mare z Easttownu: Kate Winslet v nové upoutávce vyšetřuje špínu zapadákova

Mare z Easttownu: Kate Winslet v nové upoutávce vyšetřuje špínu zapadákova | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nový detektivní seriál HBO v traileru slibuje hutnou atmosféru líného maloměsta, jenž pod nevinnou fasádou skrývá cosi shnilého.

Nová detektivka Mare z Easttownu zřejmě nenabídne vyloženě šokující zvraty, ujetou premisu nebo nablýskaný styl. O dvě věci se ale může spolehlivě opřít: O trefné vykreslení lokální atmosféry a o spolehlivou Kate Winslet v hlavní roli. Ta si zahrála vyšetřovatelku, která se po místě činu neprohání na podpatcích, před každou šichtou nemá hodinu na kadeřníka a během epizody nestihne dvě přestřelky a jeden milostný románek. Ne, je to obyčejná máma s bolavou nohou, která je ráda, když stihne poctivě odvést svoji práci, udržet syna při životě a jako zázrakem stihnout pár hodin spánku. Winslet přitom v roli „obyčejné ženské“ neztrácí ani špetku ze svého přirozeného magnetismu.

A pak je tu ještě kouzlo místa. Jsme v prosté venkovské oblasti Pensylvánie, kde byste marně hledali zástupy byznysmenů, křiklavé celebrity, velkoměstské snoby nebo podobně typické terče seriálových zločinů. Tady jsme opravdu mezi obyčejnými lidmi. Společenské vazby hrají zásadní roli a jakékoliv narušení křehkého systému hrozí ohrožením celé komunity. Zatím to celkově vypadá, že se lokálního ducha podařilo vykreslit opravdu uvěřitelkě. Zkrátka by to mohla být výživná kriminálka se zajímavými postavami a hutnou atmosférou, co říkáte?

Oficiální synopse říká: Kate Winslet se vrací v novém seriálu. Vyšetřovatelka z městečka v Pensylvánii se snaží přijít na kloub místní vraždě a mezitím se jí rozpadá život pod rukama. Série odhalí stránku sevřené komunity a autenticky ukáže, jak rodinné tragédie dob minulý mohou formovat naši současnost. Dále hrají Guy Pearce, Evan Peters, Jean Smart, Angourie Rice, David Denman, Julianne Nicholson a Joe Tippett. HBO GO první epizodu uvede 19. dubna.

Pod YouTube trailerem najdete ještě facebookovou variantu s českými titulky.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu