Pobřeží moskytů: Rodina v novém seriálu prchá před temnou minulostí - trailer

Pobřeží moskytů: Rodina v novém seriálu prchá před temnou minulostí - trailer | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Chystaný paranoidní thriller ukáže jak to vypadá, když před stíny minulosti neprchá člověk sám, ale s celou rodinou.

Paranoidní thrillery, ve kterých protagonista utíká před temnou minulostí a neustále se musí ohlížet přes rameno, bývají fajn. Jde v nich dobře budovat napětí, ukázat vynalézavé postavy, případně se dopracovat k nějakým únikům na poslední chvíli či ostrým konfrontacím. No jo, jenže co když nejde jen o jednoho člověka, ale o celou jeho rodinu? Podobnou zápletku na Netflixu nakousl Ozark, kde však namísto ukrývání dostalo přednost zapojení rodinky do špinavého byznysu.

Pobřeží moskytů (The Mosquito Coast) od Apple TV+ bude hrát daleko více na uprchlickou strunu. Alespoň soudě dle nejnovějšího traileru. Ten dokáže vykreslit pospolitost rodiny, nervozní atmosféru, v níž je nucena žít a také komplikace, jaké s sebou nese prchání ve skupině. Musíte se postarat o bezpečí všech. V rizikové situaci jednat rázně, ale zároveň se pokusit nerozbít vztahy. Pochopí děti, že je trháte z jejich dosavadního prostředí a vezete je kamsi pryč? Je táta v průšvihu nevinně? Nebo něco provedl? Spolupracují děti z upřímné (a zasloužené) lásky k rodičovi, nebo se vztah daleko víc začíná podobat stockholmskému syndromu?

Oficiální synopse říká: Geniální rebel (Justin Theroux), jeho žena (Melissa George) a jejich rodina se z obavy o osobní bezpečí vydávají na útěk, který je však vystaví ještě většímu riziku, než v jakém kdy byli. Za každou zákrutou je během jejich dobrodružství čekají další hrozby a stále složitější morální rozhodnutí, která už nejde vzít zpátky. Dále hrají Logan Polish, Gabriel Bateman a Kimberly Elise. První dvě epizody režíroval Rupert Wyatt (Zrození Planety opic), showrunnerem je Neil Cross (Luther).

Seriál vychází z románu Paula Therouxe, Jusinova strýce. V románové předloze otec odváží rodinu mimo civilizaci proto, že už je zhnusený americkou společností, adaptace tedy zjevně nebude doslovná. Kniha byla zadaptovaná už v roce 1986 v podobě celovečerního filmu s Harrisonem Fordem a Helen Mirren v hlavních rolích. Apple TV+ seriál uvede 30. 4.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu