Jodie Turner-Smith jako Anna Boleynová v první upoutávce

Jodie Turner-Smith jako Anna Boleynová v první upoutávce | Fandíme seriálům
Channel 5
Zobrazit další 1 obrázek
Britská stanice Channel 5 vydala první teaser na svůj ostře sledovaný projekt. Sází na novinářské recenze a charisma hlavní postavy.

S blížícím se třídílným seriálem Anne Boleyn jste se na našich stránkách ještě nesetkali, ale je dobře možné, že jste o něm slyšeli. Vlnu rozčarování vyvolalo obsazení herečky tmavé pleti do role slavné tudorovské šlechtičny, druhé manželky kontroverzního krále Jindřicha VIII. Onou herečkou je Jodie Turner-Smith o které jsme před časem psali jako o nové posile prequelu Zaklínače, a právě tato dáma je středobodem čerstvě vydaného teaseru.

Ve skromné upoutávce ji vidíme kráčet v jednoduchých šatech ke kameře, přičemž se dočteme v recenzi serveru Variety o tom, že „ve městě je nová královna“ anebo dle příslibu magazínu Cosmopolitan jde o „nejvřelejší královské drama od seriálu Koruna“. Co se z klipu naopak nedozvíme, je datum uvedení. Natáčení skončilo v prosinci a lze očekávat, že premiéra přijde letos.

Příběh seriálu má být seskládán z posledních měsíců Annina života, na které bude nahlíženo z její perspektivy. Odhalí její snahy zabezpečit budoucnost pro dceru, klíčové momenty zapřičiňující její pád a výzvy vyplývající z patriarchální společnosti. V příběhu o její síle, zranitelnosti a zanícení jí budou sekundovat Mark Stanley (Dark River, Hra o trůny) jako Jindřich VIII., Paapa Essiedu (Gangs of London) jako Annin bratr George Boleyn, Anna Brewster (Versailles) v roli její intrikující nevlastní sestry anebo Lola Petticrew (Dating Amber), která ztvární její sokyni Jane Seymour.

Seriál napsala herečka Eve Hedderwick Turner a režírovala Lynsey Miller (Doing Money).

Zdroj: Podklady a foto Channel 5

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

Hekate | 13.04.2021 12:52
tak mam pocit ze si tvurci nakadili do vlastniho hnizda ... anna byla popravena kralem a pokud i on nebude stejne barvy pleti pak to bude voda na rasisticky mlyn ... no co uz kdo chce kam. Kazdopadne predelavani historie schovane za rousku korektnosti je smutne a zavani horsim problemem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu