Wahl Street: Mark Wahlberg nás nechá nahlédnout do zákulisí svého života

Wahl Street: Mark Wahlberg nás nechá nahlédnout do zákulisí svého života | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s novým seriálem HBO, kde Wahlberg ukazuje, (ne)funguje jeho impérium.

U předních hollywoodských hvězd je běžné, že se krom hraní věnují řadě dalších aktivit. Často i podnikání. Hodně dobře je to v posledních letech vidět třeba u The Rocka nebo Ryana Reynoldse, kteří neopomenou jedinou příležitost k propagování některé z firem, v nichž mají podíl. Neméně aktivní je také Mark Wahlberg, jenž fušuje do fitness, oblečení, restaurací a zábavního průmyslu.

Pro HBO Max Wahlberg připravil šestidílnou dokumentární minisérii, která nás bere do zákulisí jeho podnikání. Podle oficiální synopse bychom měli vidět každodenní chod Markova rostoucího byznysu a souběžně daň, kterou si zaneprázdněnost vybírá na jeho rodinném životě.

V traileru Wahlberg mluví o tom, že nechce být zaškatulkovaný, nechce být jen herec. Rád by roztáhl křídla. To by mohl symptom ješitnosti, sám herec tvrdí, že se snaží vybudovat firmu, jakou by mohl předat dalším generacím. V ukázce se také hovoří o tom, že si Wahlberg vybírá takové podnikání, kde má pocit, že může zákazníkům zlepšit život a pomáhat jednotlivým malým podnikatelům, kteří do svých živností vložili všechno.

To samozřejmě může být pouze kašírka, protože Wahlberg má nad dokumentem kontrolu a je jen na něm, v jakém světle se vykreslí. V dokumentu nám dovolí nahlédnout i do méně úspěšných dní podnikání a do svého rodinného života, který jeho neustálé lítání po světě ovlivňuje. Může to být jen pokus o získání divácké sympatie a zatraktivnění celého seriálu, ale třeba se nám skutečně dostává autentického pohledu do hercova života, kdo ví.

Blíže budeme moci Wahl Street zhodnotit po premiéře. V zámoří sérii 15. dubna uvede HBO Max, můžeme tedy doufat, že české HBO dokument v dohledné době do svojí nabídky také zařadí.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu