Úplně cizí lidé: Nicole Kidman v první upoutávce představuje pofidérní lázně

Úplně cizí lidé: Nicole Kidman v první upoutávce představuje pofidérní lázně | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 2 obrázky
Nicole Kidman znovu spojila síly s autory Sedmilhářek a připravili další mysteriózní thriller.

Předávání Oscarů bylo docela bohaté na nové trailery. Už jsme zmiňovali první ukázku pro novou verzi West Side Story. Na poli seriálů se s vůbec prvními záběry pochlubila netrpělivě očekávaná novinka Úplně cizí lidé (Nine Perfect Strangers). Shodou okolností jde o další adaptaci knihy od Liane Moriarty, od níž jsme vám dnes představili chystanou sérii Apples Never Fall. Moriarty je divákům známá především jako autorka Sedmilhářek.

Ty pro televizi připravili scenárista David E. Kelley a koproducentka Nicole Kidman. Ti i tentokrát spojili síly, aby zadaptovali další mysteriózní román jako televizní minisérii. Spolu s Kelleym byl hlavní scenáristickou silou John-Henry Butterworth, spoluautor filmů jako Na hraně zítřka nebo Le Mans 66. Kidman se zhostila ústřední úlohy Mashy, ženy, jež vede prapodivné lázně. Oficiální synopse českého knižního vydání o Úplně cizích lidech říká:

Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny. Důvody, které sem tyto navzájem úplně cizí lidi přivedly, jsou stejně rozmanité jako oni: nejrůznější tělesné neduhy, psychické bloky, duševní vyčerpání… stačí si jen vybrat. Jsou však na správném místě? Na stránkách TripAdvisoru totiž na tohle zařízení jedni pějí ódy a slibují od něj zázraky, zatímco druzí před ním důrazně varují, a našich devět nových hostů hned po příjezdu zjišťuje, že některé zdejší léčebné postupy jsou přinejmenším hodně netradiční…

Hosty lázní a další figury ztvárnili Melissa McCarthy, Luke Evans, Melvin Gregg, Samara Weawing, Michael Shannon, Bobby Cannavale, Regina Hall, Tiffany Boon či Manny Jacinto. Režíroval Jonathan Levine, jenž má na kontě celovečerní filmy 50/50, Mrtví a neklidní nebo Srážka s láskou. Zatím nevím, kdy bude seriál uvedený, ale v první krátké ukázce má správně tajemnou atmosféru, kdy se příznivci mysteriózních příběhů snad budou těšit na každou další epizodu.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu