House of Dragon: První fotky z natáčení nového seriálu o předcích Daenerys

House of Dragon: První fotky z natáčení nového seriálu o předcích Daenerys | Fandíme seriálům
HBO
Fotografům se podařilo zachytit kulisy i Matta Smithe a Emmu D'Arcy v kostýmech. Natáčení nové série ze světa Hry o trůny běží.

Před nedávnem začalo natáčení House of the Dragon, nového seriálu ze světa Hry o trůny, který bude pojednávat o velkém rozkolu v rodu Targaryenů. Nejprve se online objevily fotky ze čtení scénáře, teď už můžeme vidět i momentky přímo z natáčení.

Nejvděčnější jsou fotky z pláže, po níž se procházejí Matt Smith a Emma D'Arcy. Ti v seriálu představují Rhaenyru Targaryen, předpokládanou dědičku trůnu, a Daemona Targaryena, Rhaenyrynina strýce. Jak sami můžete vidět, tvůrci kostýmů a kadeřníci si dali záležet na tom, aby bylo na první pohled patrné, že jde o předky Daenerys, o rod se specifickým vzhledem. Natáčí se na jihu Británie, v Mount‘s Bay.

Další fotky jsou přímo z ostrůvku, kde leží hrad St Michael’s Mount. Pozorné oči přihlížejících si všimly, že na vystavěných kulisách lze vidět znak rodu Velaryon. Jejich sídlo leží v Západozemí na ostrově Driftmark, který se nachází v Černovodském zálivu, nedaleko Dračího kamene.

Jedna z rozmazaných fotografií nabízí také vůbec první pohled na Corlyse Velaryona, tehdejší hlavu rodu Velaryonů a slavného mořeplavce. Ztvárnil jej Steve Toussaint.

Nový seriál vychází z knihy Oheň a krev od George R.R. Martina a odehrává se 300 let před událostmi Hry o trůny. Točí se kolem sporu o nástupnictví v rodině Targaryenů, který rozpoutá občanskou válku. Ústředními postavami jsou král Viserys Targaryen (Paddy Considine), jeho manželka Alicent Hightower (Olivia Cooke), princezna Rhaenyra Targaryen, dcera z předchozího manželství (Emma D’Arcy), králův mladší bratr Daemon Targaryen (Matt Smith), pobočník krále Otto Hightower (Rhys Ifans) nebo lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint). Tvůrčími osobnostmi seriálu jsou spisovatel George R.R. Martin, režisér bitevních epizod Hry o trůny Miguel Sapochnik a Ryan Condal. Seriál bude uvedený v roce 2022.

Zdroje: Daily Mail

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu