Válka světů: Blíží se 2. série, je tu trailer

Válka světů: Blíží se 2. série, je tu trailer | Fandíme seriálům
Epix
Sci-fi seriál ukáže, co se dělo poté, když mimozemšťané vyhráli.

Válku světů asi není třeba zdlouhavě představovat. Příběh o mimozemské invazi napsal H.G. Wells už na konci 19. století. Od té doby se dočkal dlouhé řady adaptací, včetně velkolepého celovečeráku od Stevena Spielberga, s Tomem Cruisem v hlavní roli. Naposledy byl námět adaptovaný do podoby televizního seriálu, jehož první řada byla uvedena v roce 2019. Teď se konečně blíží druhá.

Zatímco v první řadě mimozemšťané zaútočili na Zemi, druhá řada ukazuje, co se dělo, když invaze proběhla. Děj navazuje šest měsíců po tom, co vetřelci vyhráli. Lidstvo je téměř kompletně vyhlazené a přežívá jen hrstka posledních „šťastlivců“. Ti se snaží přijít na to, proč je vetřelci napadli, odkud přišli a jak se jich zbavit.

V hlavních rolích hrají Gabriel Byrne, Daisy Edgar-Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan a Emilie de Preissac. Autorem seriálu je Howard Overman, jenž pracoval například na Misfits. Druhou řadu Války světů nejprve od 6. června uvede stanice Epix, později se snad dostane i na některou z platforem, které jsou dostupné u nás.

Podklady a foto: Epix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu